Familiefeest klompengolf | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Sluit de zomervakantie 2021 feestelijk samen af

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: Hugo Oudejans

Het is pijnlijk maar waar, het einde van de zomervakantie 2021 is in zicht, of als je in het Noorden van Nederland woont zelfs al een feit! De tijd is dan ook weer aangebroken om onze gedachten uit te laten gaan naar het werk en de dagelijkse bezigheden. Voor de kinderen betekent dit ook een hele omschakeling, van het oneindig buitenspelen naar het weer in de boeken duiken. Om deze overgang zo leuk en soepel mogelijk te laten verlopen is het altijd een goed idee om nog eens met een knaller van een familie-uitje te eindigen en de zomervakantie gezellig af te sluiten, onder het genot van een hapje en een drankje.

Zomervakantie 2021 feestelijk afsluiten

Om er nog eens op uit te gaan met de familie, vrienden en kinderen, is het vaak een uitdaging om iets geschikts te vinden voor alle leeftijden. In veel gevallen beland je hierdoor in een restaurant en op een bowlingbaan als je een etentje met een activiteit wilt combineren. Wanneer je kiest voor Boerderij de Boerinn, krijg je het beste van beiden! Met onze grote diversiteit aan mogelijke activiteiten voor jong en oud is er altijd iets te doen en kun je aan de meeste spellen met de hele familie deelnemen. Ga dus gezellig met z’n allen de uitdaging aan en ontdek wie zich met recht de winnaar van de zomer 2021 mag noemen.

Ruimte afhuren familiefeest

Het allerleukste is natuurlijk wanneer je met opa en oma, oom en tante, neefjes en nichtjes er op uit kan. Een grote familie verwelkomen wij dan ook graag in het Grechthuis en Karnhuis. Bij deze grote feestzalen is er voldoende ruimte en plek voor iedereen. Het Grechthuis biedt zelfs de mogelijkheid om uit te wijken naar buiten met het aansluitende terras. Indien je met een klein gezelschap komt, dan zijn het Zomerhuis en de Grondlegger prachtige sfeervolle feestzalen die zich ook uitstekend lenen voor een gezellig familiefeest. Uiteraard hoef je niet alle tijd in de feestzaal te verblijven, integendeel, bij Boerderij De Boerinn heb je de unieke mogelijkheid om een hele dagindeling samen te stellen van activiteiten. Hierdoor kun je voor het eten, tussendoor of erna iets met z’n allen ondernemen.

Activiteiten familiefeest

Wanneer je naar Boerderij de Boerinn rijdt in Kamerik, zie je het landschap vanzelf steeds groener worden. Dit nodigt meteen uit om het met eigen ogen van dichtbij te bewonderen. Niets is in dat geval zo mooi als het per kano te doen. Vanaf het water heb je zo vrij zicht over de prachtig rustgevende omgeving van het Groene Hart. Met de boerderij als startpunt kun je verschillende kanoroutes afleggen, variërend van 1,5 tot 3 uur. Het is een activiteit die je prachtig kan combineren met het ludieke Klompengolf. Tezamen is het te boeken als een volledig verzorgd arrangement: de Boerenbuidel.

Andere rustige familie activiteiten zijn creatieve workshops zoals Doek en Melkkruk schilderen, of voor de puzzelaars in ons midden zijn er de hersenkrakers Break-in box en de Escaperoom de Melkput. Mocht je toe zijn aan een iets meer avontuurlijks dan biedt het arrangement Vooruit met de Geit voldoende vertier en spanning. Hierbij dien je allerlei obstakels te trotseren die verspreid liggen in het weiland en op/over het water. Grote kans dat niet iedereen droog of schoon de overkant zal halen. Maar geen nood, na afloop kan je douchen en gaan borrelen. Met een overheerlijke afsluitende barbecue staat dit garant voor een prachtig dagvullend programma en een onvergetelijke herinnering voor de gehele familie.

Met de familie er op uit bij de Boerinn

Mocht je dus met de familie erop uit willen aan het einde van de zomervakantie, dan bent je uiteraard van harte welkom bij Boerderij de Boerinn. Voor al jullie vragen over onze feestzalen en activiteiten kun je te allen tijde contact met ons opnemen. We denken graag mee over een geschikte zaal en dagindeling!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business