Romantische trouwlocatie

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Romantische trouwlocatie

Home » Romantische trouwlocatie
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Als je op zoek bent naar een romantische trouwlocatie, dan ben je bij Boerderij De Boerinn aan het juiste adres. Midden in de polder is er altijd plek voor een romantische bruiloft en waar gewenst een groots feest. Aan de hand van je eigen wensen kunnen we bijna alles mogelijk te maken op onze boerderij, aan ruimte zal het immers zeker niet liggen!

Romantische trouwlocatie decoreren

Een trouwlocatie is natuurlijk niet compleet zonder de juiste decoratie. Om er een bijzondere trouwlocatie van te maken kunnen wij alles voor u regelen. Van lampionnen tot fakkels of een kampvuur, de ene keuze nog romantischer dan de ander. Hieronder zijn een aantal voorbeelden afgebeeld van de sfeer op onze boerderij, maar het is natuurlijk ook mogelijk om eens gezellig bij ons langs te komen voor een kijkafspraak.

Wij kunnen je met alle wensen helpen en je zodoende ontlasten, maar het is ook mogelijk dit zelf te (laten) doen. Wel weten we dit uiteraard graag van tevoren en indien noodzakelijk kunnen we altijd nog een handje helpen.

Romantische trouwlocatie Kamerik

Onze boerderij is gelegen in Kamerik, een prachtig romantische trouwlocatie nabij Woerden dus. Onze trouwlocatie in Kamerik mogelijk precies wat je zoekt. Of je nou een grote groep mensen uit wilt nodigen, of het juist een klein en intiem trouwfeest wilt houden, bij Boerderij De Boerinn is alles mogelijk. Zo kan de trouwerij buiten plaatsvinden of in een van onze vele sfeervolle binnenruimtes. Maar zeg nou zelf, niks is toch mooier dan trouwen in een natuurlijke omgeving? Zeker als je bent omringt door de mensen van wie je houdt!

Trouwlocatie met overnachting

Een groot pluspunt is ook dat het mogelijk is om te blijven overnachten op onze locatie. Wij hebben plek genoeg voor zowel de bruid en bruidegom als de gasten. Begin de volgende dag vervolgens met een uitgebreid luxe ontbijt en droom nog even weg op onze boerderij van de prachtige omgeving.

Aangezien onze trouwlocatie in Midden Nederland is gevestigd, is dit perfect voor gasten uit alle delen van het land. Zo zal niemand een enorme reis af hoeven te leggen voor jouw bruiloft. En ondanks dat het jullie grote dag is, is dat best prettig voor alle gasten.

Romantisch trouwen bij De Boerinn

Mocht je geïnteresseerd zijn in de mogelijkheid om te trouwen bij boerderij De Boerinn, neem dan direct contact met ons op om alle opties te bespreken. Wij proberen altijd met je mee te denken en het maximale uit je speciale en romantische dag te halen. Geef daarmee jouw ja-woord op een van de meest unieke locaties van Nederland!

Veelgestelde vragen

Welke corona maatregelen hanteren jullie?

Wij respecteren de regels vanuit de overheid.

Wordt er door jullie uitgeserveerd?

Het is alleen mogelijk om de drankjes af te halen bij de bar. Wij houden van de vrijblijvende en ongedwongen sfeer die daarbij komt kijken.

Zijn honden bij jullie toegestaan?

Ja, mits aangelijnd en niet in niet in de buurt van onze dieren.

Zijn er nog andere mensen op onze bezoekdag?

We zijn een grote en gezellige boerderij waar iedereen welkom is. Er zijn vaak ook andere gasten aanwezig. Als u een eigen ruimte wilt, dan kunt u bij ons een zaal huren.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business