Reserveer nu jullie campingplek met vroegboekkorting!

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Reserveer nu jullie campingplek met vroegboekkorting!

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: De Boerinn

Wanneer je voor 29 februari 2024 alvast jouw verblijf op Camping De Boerinn tijdens de zomervakantie 2024 boekt ontvang je 15% vroegboekkorting op je verblijfskosten bij verblijf van minimaal 1 week (7 nachten). De vroegboekkorting is geldig op reserveringen tussen 6 juli en 1 september 2024. Wees er snel bij om van de korting te profiteren!

Onze campingplaatsen

Onze boerderijcamping beschikt over 60 zeer ruim opgezette campingplaatsen voor gasten met een camper, caravan, vouwwagen of tent. De campingplaatsen zijn ongeveer 100m2 per plaats en verdeeld over 5 velden:

  • Voor gezinnen met een kleine is veld ‘Varken’ een geschikte optie. Dit veld is omheind en beschikt over een zandbak waar ouders hun kinderen kunnen laten spelen.
  • Veld ‘Schaap’ is omringd met water. Een ideale plek om een hengeltje uit te gooien om te vissen.
  • Omringd door sloten waar de kinderen kunnen deelnemen aan diverse poldersportactiviteiten ligt veld ‘Ezel’.
  • Veld ‘Koe’ is voor een vakantie waar je echt tot rust kunt komen met het rustgevende uitzicht over de Kamerikse polder.
  • Nabijgelegen de jongveestal ligt veld ‘Kip’. Dit veld is geschikt voor gezinnen met jonge kinderen die vooral lekker willen spelen op strobalen en knuffelen met de dieren.

Extra comfort

Opzoek naar net iets meer comfort? Ook dat is mogelijk bij Camping De Boerinn! Sinds 2022 beschikken wij ook over 7 luxe safaritenten. Al onze safaritenten zijn uitgerust voor maximaal 5 personen en beschikken over een badkamer, keuken met eethoek en een terras aan zowel de voor als achterzijde van de safaritent.

Overigens is het bij Camping De Boerinn ook mogelijk om te overnachten in een van onze Trekkershutten. De Trekkershutten zijn uitgerust met 3 bedden, een koffiezetapparaat, waterkoker, eethoek en een kachel. Het sanitair-gebouw is op loopafstand van onze Trekkershutten te vinden.

Op Camping De Boerinn is altijd iets te doen!

Op de boerderij is er een breed activiteitenprogramma waar je aan deel kunt nemen. Neem het tegen elkaar op tijdens de poldersporten over het touwnet, de bandenbrug of groene matten in het water. Daarnaast is het ook mogelijk om te boogschieten, klompengolfen (gratis), kanovaren (gratis) en suppen (gratis).

Ook voor de kleine kinderen valt er erg veel te doen op Camping De Boerinn, tussen 15 juli en 25 augustus is er gratis kinderanimatie aanwezig. Kom gezellig knutselen, schminken of dansen in de kinderdisco. Ook is het mogelijk om ons een handje te helpen met het voeren van onze boerderijdieren.

Wanneer de kinderen druk bezig zijn met een van onze vele activiteiten kunnen de ouders bij ons terras terecht voor een lekkere kop koffie of een borrel onder het genot van het mooie uitzicht over de Kamerikse weilanden. Tijdens het verblijf op onze camping is er voor jong en oud elke dag iets te beleven!

Twijfel dus niet langer en profiteer nu van 15% vroegboekkorting!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business