Feestzalen vind je bij Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Reserveer een feestlocatie voor de aankomende feestmaand

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: Hugo Oudejans

Met Sinterklaas, kerst en oud & nieuw in het verschiet komen we steeds dichter bij de feestmaand. In de aanloop daar naartoe is er ongetwijfeld ook nog een leuk personeelsfeest om naar toe te gaan, of wordt er een knallende verjaardag of bruiloft gevierd. We begrijpen maar als te goed dat in zulke gevallen niet alle gasten in de achtertuin passen of in de kantine van het bedrijfspand. Een goed feest vraagt dan ook om een goede feestlocatie. Daarin kan de Boerinn uitstekend voorzien, lees hier alles over onze sfeervolle zalen.

Boerderij als unieke feestlocatie

Bij een boerderij denk je wellicht niet meteen aan een feestzaal, maar daar kunnen wij het tegendeel van bewijzen. Er zijn talloze mogelijkheden om hier je bedrijfsfeest tot een succes te maken. Dankzij de grote variatie aan ruimtes én genoeg buitenruimte kunnen we zowel grote als kleine gezelschappen ontvangen, binnen of in de openlucht. Alle faciliteiten voor een goed feestje zijn aanwezig zoals een bar, verlichting, muziek en indien gewenst kan er een compleet diner of catering op maat verzorgd worden. Graag helpen we je zoveel mogelijk met de organisatie en kunnen we daarbij allerlei zorgen uit handen nemen.

Feestlocatie Woerden

Wil je een feestje geven in Woerden of omstreken? Dan biedt de nabijgelegen feestlocatie Boerderij De Boerinn in Kamerik een ware uitkomst. Hier staan ontspanning, informaliteit en gastvrijheid centraal. Je wordt dan ook hartelijk ontvangen door een van onze gastvrouwen of gastheren. Eenmaal in de zaal aangekomen kan men bij de bar een drankje halen en in de zaal plaatsnemen. Dankzij het uitgestrekte terrein is er ook alle mogelijkheid voor de gasten om een rondje in de omgeving nabij Woerden te wandelen en van de wijde natuur te genieten. Ideaal voor de kinderen om buiten nog wat energie kwijt te kunnen of uit te buiken na het diner middels een kleine wandeling. Wanneer je dus opzoek bent naar een “Feestlocatie Woerden”, is Boerderij De Boerinn uiteraard het overwegen waard. Je kunt vrijblijvend bij ons langskomen om de feestzalen te bezichtigen, zo kan je met je eigen ogen zien wat voor een fantastische feestlocatie wij kunnen aanbieden.

Unieke feestlocatie en feestzalen

Met maar liefst vijf zalen hebben we voor ieder feest wel een geschikte ruimte beschikbaar. De ruimtes die wij ter beschikking stellen zijn:

Feestzaal Kosten Personen Oppervlakte
De Grondlegger € 300 (incl. btw) 15 – 60 40m2
Het Karnhuis € 600 (incl. btw) 30 – 250 300m2
Het Grechthuis € 365 (inc. btw) 15 – 100 100m2
Het Zomerhuis € 600 (incl. btw) 15 – 150 140m2
Jongveestal € 300 (ex. btw) 50 – 200 200m2

Wanneer je dus met een groot gezelschap een jubileum wilt vieren dan leent bijvoorbeeld Het Karnhuis zich hier heel goed voor. Wil je liever een knusse setting met de gezellige sfeer van een authentieke bar? Dan is De Grondlegger uitermate geschikt.

Boek een feestzaal

Feest vieren bij Boerderij De Boerinn

Met ruimtes die volledig naar wens kunnen worden ingericht en zalen met voldoende plek voor een compleet podium voor de band of DJ, is Boerderij De Boerinn een prachtige feestlocatie die sfeervol is verlicht en van alle gemakken voorzien. Er zijn tevens voldoende tafels en comfortabele stoelen voor alle gasten. Graag nemen we eens alle wensen met je door voor jouw ideale dag. Neem contact met ons op, vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontvang een totaalprijs voor het afhuren van de zaal en het feestarrangement.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business