Overnachten tijdens de Woerdense Vakantieweek!

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Overnachten tijdens de Woerdense Vakantieweek!

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: De Boerinn

Het is weer bijna zover, de Woerdense Vakantieweek is in zicht. Deze gehele week is er van alles te doen in Woerden. Vrijwel iedere avond is er een andere activiteit, van SuperBingo tot een Comedy Night. Uiteraard wordt er ook gedanst tijdens de Popavond en het Dance Event.

Wat ook erg leuk is om eens mee te maken is de Kids Color Run! Dit is een funrun van anderhalve kilometer, waarbij je gedurende het rennen bekogeld kan worden met kleurpoeder. Het is dus een vrolijk gekleurde run waarbij je ook nat kunt worden, wat met het warme zomerweer natuurlijk geen straf is. Er zijn in totaal 2 runs waaraan meegedaan kan worden, dus schrijf je hiervoor op tijd in!

Eén ding is in ieder geval zeker, iedereen kan weer rekenen op een erg gezellige week!

Laatste week van de zomervakantie

De laatste week van de zomervakantie leent zich er bij uitstek voor om nog even te genieten. Zo is er de gehele week is er veel leuks te doen in Woerden, met activiteiten voor jong en oud. De Woerdense Vakantieweek is dan ook een echt familie uitje.

Veel van de activiteiten tijdens de Woerdense Vakantieweek vinden echter in de avond plaats. Maar niet getreurd! Op onze boerderij zijn er ook overdag genoeg activiteiten te beleven, zowel op het land als op het water.

Zo is het mogelijk om de kano te pakken en zelfs naar Woerden te peddelen en de stad vanaf het water te bewonderen. Dit is een aardig eindje, dus je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in de polder te blijven. Ook kun je bijvoorbeeld gezellig met de familie gezellig klompengolven. Wanneer jullie blijven overnachten zijn veel van deze activiteiten overigens ook nog eens gratis.

Perfect gelegen camping

Tijdens de Woerdense feesten komen er artiesten als La Fuente en Paul Elstak. Ook de Bacardi lemon staat al klaar, want op de eerste zaterdagavond komt Mart Hoogkamer langs in het Feestcafé. Genoeg reden voor een feestje dus!

Maar waar blijven jullie overnachten? Onze camping is perfect gelegen, in de buurt van Woerden. We zijn dichtbij te vinden, maar liggen ver genoeg van de stad vandaan om rustig bij te kunnen komen zonder last te hebben van de muziek.

Overnachten tijdens de Woerdense Vakantieweek

Onze camping biedt in ieder geval genoeg plek voor iedereen. Komen jullie met een grote groep? Boek dan een van de groepsvelden. Meer weten over al onze mogelijkheden? Bekijk de campingpagina of neem contact met ons op.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business