Bedrijfsevenement bij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Originele bedrijfsuitjes

Home » Originele bedrijfsuitjes
Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Ook op zoek naar een enorm leuke dag voor een origineel bedrijfsuitje? Op onze boerderij is van alles te beleven. Met onze verschillende activiteiten zijn de mogelijkheden eindeloos, zowel binnenshuis als buiten in onze weide.

Na een drukke periode op het werk is het voor jou en je collega’s eens tijd voor een origineel bedrijfsuitje. Een echt bedrijfsuitje vindt namelijk niet plaats in het bedrijfsgebouw, maar juist op een unieke locatie. En wat is er nu unieker dan onze prachtig natuurlijke weide? Op ons terrein zijn meerdere ruimtes in verschillende grootten en een enorm landschap aan natuur te vinden. De perfecte mix voor originele bedrijfsuitjes.

Origineel bedrijfsuitje op maat

Aangezien we genoeg plek beschikbaar hebben en een scala aan zowel indoor als outdoor activiteiten organiseren is een origineel bedrijfsuitje op maat gegarandeerd. Gaan jullie voor een sportieve dag, of doen jullie het juist rustig aan? Uiteraard is er ook keuze uit een gezonde mix. Op onze boerderij is in ieder geval van alles mogelijk. Bekijk hiervoor het overzicht van alle activiteiten.

Een goed bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje organiseer je vaak om even met het gehele team uit de dagelijkse sleur te stappen. Of jullie op deze dag juist even tot rust willen komen, of juist alle energie eruit willen gooien, is geheel aan jullie. Een goed bedrijfsuitje bestaat echter uit meer dan alleen een simpele activiteit.

Tijdens een bedrijfsuitje bij De Boerinn steek je er uiteraard ook nog eens iets van op. Zo zorgt de outdoor activiteit Schapendrijven bijvoorbeeld voor een verbetering van de communicatie tussen jou en je collega’s en train je ook het leiderschapsvermogen. Of ontsnap gezamenlijk uit Escaperoom De Melkput door op de juiste manier met elkaar samen te werken. Na een goed bedrijfsuitje zijn jullie als team gegroeid en sterker dan ooit!

Originele bedrijfsuitjes bij De Boerinn

De mogelijkheden voor originele bedrijfsuitjes bij Boerderij De Boerinn zijn eindeloos. Uiteraard is het mogelijk een arrangement te maken met verschillende activiteiten, etensmogelijkheden en wanneer gewenst zelfs slaapplekken. Stel jullie dag zelf samen of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies!

Veelgestelde vragen

Kunnen we blijven overnachten?

Ja, het is mogelijk om in een eigen tent, caravan of camper te kamperen op ons terrein. We zijn een gezinscamping en hebben rekening te houden met onze buren. Zie voor meer informatie de campingsectie op deze website.

Kunnen we langer blijven dan het einde van het programma?

Wij gaan uit van de afgesproken eindtijd. Mocht je langer willen blijven, neem dan vooraf contact met ons op.

Met welke dieetwensen kunnen jullie rekening houden?

We hebben vegetarische, veganistische, glutenvrije of lactosevrije opties.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business