Kinderfeestje Poldersport | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Organiseer nu een actief kinderfeestje bij De Boerinn

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: Hugo Oudejans

Boerderij de Boerinn is weer geopend voor kinderfeestjes! Nu de dagen langer worden en ook de temperatuur steeds beter wordt, staat iedereen te popelen om naar buiten te gaan en lekker actief bezig te zijn in de buitenlucht. Bij De Boerinn zijn we er helemaal klaar voor om jullie te ontvangen voor een geweldige dag op onze boerderij.

Organiseer een actief kinderfeestje

Bij Boerderij de Boerinn zijn kinderen welkom voor het vieren van een actief kinderfeestje. De Boerinn heeft een groot buitenterrein met weilanden waarop eindeloos veel mogelijkheden zijn voor het organiseren van een feestelijke dag. Vooral in de zomer is een actief kinderfeestje op de boerderij een groot succes, maar ook in de winter bieden wij genoeg ruimte voor een origineel kinderfeestje in één van onze stallen.

Vier jouw kinderfeestje buiten

Onze weilanden bieden ruimte voor eindeloos veel speelplezier. Bij lekker weer is een actief kinderfeestje buiten met poldersport activiteiten een gegarandeerd succes. Het weiland wordt omgetoverd tot speelparadijs met uitdagende spellen. Onderdelen die aan bod komen bij Poldersport zijn bijvoorbeeld in teams bruggen bouwen over het water, estafettes en het balanceren op een touw boven het water. Je krijgt bijna gegarandeerd een nat pak. Gelukkig hebben we daarna een heerlijke warme douche om weer schoon te worden. Ook behoort een rondleiding over de boerderij, waarbij jullie onder andere langs de dieren gaan en klimmen op de uitkijktoren, zeker tot de mogelijkheden.

Vier jouw kinderfeestje op de boerderij

Wil jij ook jouw kinderfeestje vieren op de boerderij? Boerderij de Boerinn is de perfecte locatie voor kinderfeestjes! Samen met jouw vrienden en vriendinnen beleef je een geweldige dag in de buitenlucht. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We zien jullie graag bij De Boerinn!

Kinderfeestje aanvragen
Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business