Safaritenten bij Camping De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Ontspan deze zomer in een safaritent op Camping De Boerinn

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: Hugo Oudejans

Heb jij je zomervakantie al geboekt? Camping De Boerinn is de perfecte locatie om deze zomer jouw vakantie te vieren. Een safaritent op onze camping is de ideale accommodatie, die van alle gemakken voorzien is. In een safaritent verblijf je met het comfort van een vakantiehuisje. Vanaf komend seizoen is dat mogelijk op camping De Boerinn door te verblijven in een van onze Safaritenten.

Safaritent bij camping De Boerinn

Het kampeerterrein van camping De Boerinn hebben we verrijkt met maar liefst 7 prachtige safaritenten. Deze ruim opgezette verblijven zijn geschikt voor 5 personen. Ideaal dus wanneer je met het gezin, vrienden en of familie wilt overnachten. De Safaritent is bovendien voorzien van een eigen badkamer en is uitgerust met een douche, toilet en een wasbak. Zo kun je in alle rust, net als thuis, in de tent douchen en naar het toilet. Het klassieke loopje met de toiletrol onder de arm blijft je daardoor bespaard.

Activiteiten op camping De Boerinn

Dit seizoen bieden wij ook diverse activiteiten aan op onze camping. Inbegrepen voor onze campinggasten is gratis kanovaren, suppen of klompengolfen, ongeacht de verblijfsduur en bij beschikbaarheid. Daarnaast organiseren wij in de meivakantie en de zomervakantie dagelijks door ons begeleide activiteiten waar gratis aan kan worden deelgenomen. Voorbeelden zijn boogschieten, toer-de-boer en poldersport. Reden genoeg dus om deze zomer een verblijf in een Safaritent te boeken!

Safaritent boeken bij camping De Boerinn

Wil je graag deze zomer verblijven in een van de Safaritenten? Boek dan snel een safaritent voor deze zomervakantie. Onze safaritenten boek je eenvoudig via de reserveringsmodule op onze website. Mochten jullie nog vragen hebben over de Safaritent, neem dan direct contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business