Pakket 1 | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Ontdek de webshop van Boerderij De Boerinn

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: Hugo Oudejans

Waarschijnlijk wist je al dat je bij ons terecht kunt voor een overnachting op de camping, het vergaderen op een unieke locatie of het deelnemen aan een spannende activiteit. Maar wist je ook al dat we nu een webshop hebben? Kom gauw eens kijken en shop voor de leukste streekproducten en merchandising tegen aantrekkelijke prijzen.

De webshop is nieuw!

Met veel plezier bieden we nu lokale en unieke producten aan via de webshop. Zo kan je bij ons terecht voor overheerlijke producten uit Kamerik zoals gemengde nootjes van “Chez Michel”. Het betreffen nootjes uit de prachtige winkel van Michel ’t Hart en Tamara Feddema. In 2008 zijn ze de gezellige zaak gestart. Er heerst altijd een warme sfeer, omdat Michel geregeld iets op het vuur heeft staan. Michel is namelijk gediplomeerd kok en heeft in diverse restaurants zijn ervaring opgedaan. Met veel plezier maakt hij dan ook allerlei hapjes voor je klaar die je in de winkel kunt afhalen.

Een aandenken voor thuis

We kunnen ons voorstellen dat je na een heerlijke vakantie, vergadering of activiteit bij Boerderij De Boerinn graag nog iets hebt als aandenken of dit cadeau wilt doen aan de deelnemers. Daarvoor lenen de merchandising artikelen zich uitstekend. Zo kan je een prachtige katoenen tas met opdruk kopen. Daarin kunnen bijvoorbeeld de nootjes van Chez Michel in combinatie met het heerlijke speciaalbier van Boer Bert. Dat is overigens niet het enige wat je bij ons van deze boer kunt kopen. Zo hebben we ook kaas en peer / appel sap verkrijgbaar in onze online winkel.

Leuk als kerstgeschenk

De producten uit het assortiment zijn ook hartstikke leuk om met de kerst cadeau te geven. Zo kunnen we het verpakken als een prachtig geschenkpakket. Combineer bijvoorbeeld de kaasschaaf met een pond kaas, of het bier met de nootjes. Wat de keuze daarin ook zal worden, je bent verzekerd van prachtige producten tegen aangename prijzen. Wij hebben ook een aantal kerstpakketten samengesteld, deze zijn te vinden in de webshop.

Levering van de geschenken

Nadat je de bestelling hebt geplaatst, is deze op te halen bij Boerderij De Boerinn. Ook kunnen we het naar je verzenden. De desbetreffende verzendkosten worden dan berekend op basis van nacalculatie. De prijs is uiteindelijk gebaseerd op het aantal producten, omvang en gewicht van het te verzenden pakket.

We zien je bestelling in ieder geval graag tegemoet, veel online winkelplezier!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business