Mijzijde 7 - Aanzicht Visual - Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Nóg meer ruimte op de boerderij!

Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Auteur: De Boerinn

Op onze boerderij zijn we altijd druk bezig. Zo wordt ons terrein momenteel voorzien van twee nieuwe vergaderzalen, nieuwe terrassen en stretchtenten. Zo is er nóg meer plek voor jullie congressen, evenementen, vergaderingen, feesten en uitjes. Maar hoe gaat dit er precies uitzien? Om jullie alvast een kijkje te geven zijn er illustraties ontwikkeld, welke hieronder te zien zijn.

Nieuwe vergaderruimtes

Onze boerderij beschikt op dit moment over 7 verschillende vergaderzalen en 2 stallen met genoeg ruimte voor 1 tot en met 300 personen. Hier komen dus twee nieuwe zalen bij! Op de afbeelding is een rond gebouw te zien, welke de Kapberg betreft. De nieuwe vergaderzalen zullen naar verwachting na de bouwvak klaar zijn. Vanaf medio oktober is er dus gebruik te maken van deze twee schitterende nieuwe vergaderruimtes!

Congressen en evenementen op de boerderij

Door de nieuwe vergaderzalen zijn er ook nog meer faciliteiten voor congressen. Zo sluit de Kapberg mooi aan op het reeds bestaande Karnhuis welke een verbinding gaat krijgen middels een gang. Hierdoor is het mogelijk om nóg meer gasten te ontvangen op jullie congres, ook wanneer deze binnen plaats dient te vinden. De totale overdekte buitencapaciteit verhoogt hierdoor naar 300 personen. Ook is er een apart sanitair gebouw aansluitend aan de vergaderruimtes gerealiseerd om jullie van alle gemakken te voorzien. Deze is zowel vanaf binnen als buiten bereikbaar. Vraag bij interesse direct een offerte aan om jullie eerstvolgende congres bij Boerderij De Boerinn te houden!

Offerte aanvragen

Terrassen met stretchtenten

Er zijn ook nieuwe terrassen en stretchtenten toegevoegd aan zowel het Karnhuis als Grechthuis. Heerlijk om overdekt toch te kunnen genieten van de prachtige natuur. Deze stretchtenten zijn, zoals te zien is op de illustraties heerlijk ruim. Tegelijkertijd zijn ook de terrassen onder handen genomen, waar je kunt genieten van bijvoorbeeld een hapje en een drankje. Hier is overigens volgende week al gebruik van te maken, dus kom vooral eens langs op de boerderij!

Ruimtes reserveren op de boerderij

Opzoek naar een unieke locatie voor jullie bijeenkomst? Onze boerderij beschikt over genoeg binnen- en buitenruimte om ieder evenement te verzorgen. Bekijk alle mogelijkheden hier, of neem direct contact met ons op voor al je vragen. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business