Poldersport voor scholieren | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Leuke uitjes met je kinderen in de zomervakantie 2021

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: Hugo Oudejans

De zomervakantie is dit jaar alweer even begonnen, maar nu lijkt het weer ook daadwerkelijk mee te gaan werken! Dat betekent voor de kinderen weer een hoop zorgeloze vrije tijd om van te genieten, maar voor u als ouder komt daar de zware taak bij kijken om ze te blijven vermaken. Geen nood, want wist u dat u de drukke pretparken, dierentuinen en overige bezienswaardigheden kunt vermijden? Door te kiezen voor Boerderij De Boerinn, kiest u voor een uitje dat nog leuker, origineler en bovendien betaalbaarder is dan de voorgaande genoemde opties. Zet de auto dus maar klaar en rij met z’n allen naar het pittoreske Kamerik in het groene hart nabij Utrecht.

Leuke uitjes met je kinderen in de zomervakantie van 2021

Beeld de grootste speeltuin in die u zich kunt voorstellen, dan ziet u daarbij ongetwijfeld dolgelukkige kinderen. Die zien wij dan ook tijdens onze Kinder Poldersport activiteiten, waarbij dit plaatje werkelijkheid wordt. Hier kunnen de kinderen onder begeleiding van een recreatieleider met elkaar in teams de uitdaging aangaan om het terrein vol uitdagende obstakels te trotseren. Van balanceren in het touwnet tot en met het overspringen bij de bandenbrug, het is altijd spannend wie droog de overkant zal halen! Voor nog meer vertier met water kunt u in de omgeving ook heerlijk kanovaren. Houden u en uw kids liever de voetjes zoveel mogelijk droog dan is klompengolf een uitstekende optie. Bij de Boerinn hoeven u en de kinderen zich in ieder geval niet te vervelen!

Boogschieten met kinderen in zomervakantie

Zijn uw kinderen ook weg van indianen en af en toe zelf een rondrennende Hiawatha, dan hebben wij een fantastische uitdaging voor ze. Met pijl en boog kunnen ze hun hand oog coördinatie op de proef stellen. Vanaf 10 jaar mogen ze de baan op met speciale kinderbogen welke kleiner en minder zwaar zijn. Het boogschieten is in vele gevallen een schot in de roos en staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

Weekje of weekendje weg met de kinderen

We kunnen ons goed voorstellen dat uw kinderen geen genoeg krijgen van alle activiteiten of daar moeilijk een keuze in kunnen maken. Blijf daarom gerust een weekend of een hele week slapen op onze boerencamping. Dat biedt de mogelijkheid om wakker te worden met prachtig uitzicht over de polder en het gezang van de weidevogels. De kinderen zullen in ieder geval goed slapen doordat zij zich van ’s ochtends tot en met ’s avonds kunnen vermaken met het bouwen van (hooi)hutten, zwemmen in De Wetering, vissen, skelterraces, en nog vele andere activiteiten. Benieuwd naar wat voor uitje u met de kinderen kunt plannen? Bekijk dan het uitgebreide aanbod aan indoor en outdoor activiteiten of neem contact met ons op voor vrijblijvend persoonlijk advies.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business