Kanovaren Koningsdag stijl | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Koningsdag vier je in stijl op de boerderij

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: Hugo Oudejans

Dit jaar vieren we weer Koningsdag bij Boerderij de Boerinn! Speciaal voor deze dag hebben wij een leuk arrangement voor het kanovaren. Deze tocht duurt ongeveer 1,5 uur en onderweg kom je langs verrassende onderdelen en activiteiten. Ook hebben wij uiteraard wat lekkers voor onderweg en de nodige versiering zal niet ontbreken!

Verrassende activiteiten onderweg

De kanotocht in het Koningsdagarrangement zal ongeveer 1,5 uur duren. Langs de route kom je leuke activiteiten tegen, zoals zaklopen en limbodansen. Deze spellen horen echt bij Koningsdag en mogen zeker niet ontbreken. Ook is er muziek op deze feestelijke dag en staat er een springkussen. Kortom, je kunt je helemaal uitleven op deze mooie dag!

Oer-Hollandse lekkernij tijdens Koningsdag

Uiteraard mag een lekker tussendoortje ook niet ontbreken op deze feestelijke dag. Onze horeca To-Go is volledig in Koningsdagstijl en wij bieden die dag een oer-Hollandse lekkernij aan. Tevens krijg je bij dit arrangement een oranje cocktail, zowel alcoholvrij als met alcohol beschikbaar. Om het feest compleet te maken, krijg je in dit arrangement een leuke oranje krans om helemaal in de oranje sferen te komen.

Reserveer nu Kanovaren Koningsdagstijl

Het Koningsdagarrangement voor de activiteit Kanovaren is speciaal voor deze feestelijke dag in het leven geroepen en is alleen op 27 april beschikbaar. Het arrangement kost €15,00 per persoon en is inclusief 1,5 uur kanovaren en de bovenstaande extra’s, zoals de activiteiten, de oer-Hollandse lekkernij en de oranje cocktail. We werken met tijdsloten en per tijdslot zijn er een beperkt aantal plekken beschikbaar. Plaats nu snel jouw reservering voor deze leuke dag en vier Koningsdag bij Boerderij de Boerinn!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business