Activiteit suppen bij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Kom suppen bij Boerderij De Boerinn

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: Hugo Oudejans

Heb jij onze nieuwe activiteit suppen al ontdekt? Deze zomer kun je suppen op de wateren langs de boerderij, de perfecte activiteit voor bij warm weer! De omgeving van het Groene Hart is een prachtige omgeving om per sup vanaf het water te ontdekken. Om het terrein van Boerderij De Boerinn heen vormen de wateren een mooie route voor een zeer leuke activiteit op het water. Peddelen op een supboard is een ontspannen manier om lekker bezig te zijn op het water.

Reserveren van een sup

Je huurt bij ons een sup voor 1,5 uur om een mooie tocht te maken over het water. Reserveren doe je eenvoudig online via de activiteitenpagina voor het suppen. Je selecteert eenvoudig de gewenste activiteit, met hoeveel personen jullie willen deelnemen en op welke datum jullie langskomen. Daarna volg je eenvoudig de stappen om de reservering af te ronden. Deze activiteit is geschikt voor alle leeftijden, maar houdt er wel rekening met dat een zwemdiploma vereist is voor deze activiteit.

Peddelen op een supboard

De basis voor de activiteit suppen is redelijk eenvoudig te leren. De makkelijkste manier om te beginnen met suppen is door eerst op je knieën plaats te nemen op het supboard en vervolgens een beetje rond te peddelen. Zodra jij je vertrouwt voelt met de techniek, kun je gaan staan. Je staat stevig op het board door je benen licht gebogen te houden en je voeten uit elkaar te zetten om je evenwicht te bewaren. Je kunt weer veilig van het supboard afstappen door eerst op je knieën te gaan zitten en dan naar de kant te varen.

Suppen bij Boerderij De Boerinn

Ben jij ook helemaal enthousiast geworden over de activiteit Suppen? Dan ontvangen we je graag op de boerderij. Reserveer eenvoudig online een supboard voor een ontspannen dag op het water!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business