Camping omgeving Utrecht | Boerderij de Boerinn | Camping de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Kom deze zomer kamperen bij de boer

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: Hugo Oudejans

Geniet van de rust en het prachtige uitzicht over de polder wanneer je komt kamperen bij Boerderij De Boerinn. Er is genoeg te beleven voor alle leeftijden. Zo kan je deelnemen aan verschillende boerenactiviteiten, zoals vissen, (hooi)hutten bouwen, poldersporten en wandelen. Uiteraard kan je ook iedere ochtend van een overheerlijk boerenontbijt genieten. En deze maand wordt kamperen bij de boer nog leuker dankzij de live muziek, cabaret en theater van Het Klooster Woerden!

Live entertainment van onder andere Spinvis, Clean Pete en Pim & Pom

Er gaat niets boven goed entertainment op een warme zomeravond! Daarom kan je vanaf woensdag 21 tot en met zondag 25 juli dagelijks genieten van verschillende voorstellingen en optredens van Het Klooster Woerden. Onder andere Spinvis, Clean Pete en Pim & Pom staan op het programma. Kortom, het worden te gekke avonden voor zowel jong als oud! Bij de aanschaf van een ticket ontvang je een gratis consumptie. Daarnaast bieden we je ook de mogelijkheid om een compleet arrangement te boeken: geniet van de show terwijl je van ons barbecue buffet kunt smullen.

Kamperen bij de boer was nog nooit zo leuk!

Uiteraard is er overdag ook genoeg te beleven op onze boerencamping! Ga knuffelen met de dieren, geniet van een rondje kanovaren en speel een potje klompengolf. We beschikken over maar liefst 50 campingplaatsen waar zowel caravans, campers, vouwwagens als tenten kunnen staan. Onze ruime plaatsen (ongeveer 100 m2 per plaats) zijn verdeeld over 4 velden: veld Kip, veld Varken, veld Schaap en veld Ezel. Ieder veld heeft zijn eigen uitzicht en eigenschappen. Zo ligt veld Varken bijvoorbeeld vlak bij de geitenweide en de varkentjes, en veld Ezel beschikt over enkele poldersport attributen. Zo zorgt kamperen bij de boer voor een vakantie vol belevenissen!

Reserveer een plekje op onze boerencamping

Het reserveren van een plekje op onze boerencamping is razendsnel gedaan. We hebben namelijk een speciale online reserveringsmodule ontwikkeld waardoor het plaatsen van een reservering een fluitje van een cent is. Je geeft simpelweg aan wanneer je wilt komen kamperen, hoeveel personen er komen en welk veld jullie voorkeur heeft. De kosten worden vervolgens direct voor je berekend. Is alles correct ingevuld? Dan kan je de reservering naar ons boekingssysteem verzenden. Uiteraard staan onze medewerker voor je klaar als je vragen hebt. Laat je vragen achter via onze contactpagina of bel naar 0348 – 40 12 00.

Reserveer hier jouw campingplek
Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business