Kinderfeestje Woerden | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Kinderfeestje Woerden

Home » Kinderfeestje Woerden
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Wil je binnenkort een kinderfeestje in de buurt van Woerden organiseren? Bekijk dan de verschillende kinderfeestjes van Boerderij de Boerinn. Onze boerderij is de ideale plek voor kinderen om zich even helemaal uit te leven in de buitenlucht. Het organiseren van kinderfeestjes op onze boerderij doen we voor kinderen vanaf 8 jaar.

Verschillende feestjes op onze boerderij in Woerden

Bij Boerderij de Boerinn hebben diverse soorten kinderfeestjes samengesteld. Zoek je bijvoorbeeld een actief kinderfeestje? Bekijk dan ons Kinder Poldersport arrangement. Nadat de kinderen zijn ontvangen met limonade en een muffin, is het tijd om de strijd aan te gaan! In twee teams zullen de kinderen (onder begeleiding van een enthousiaste recreatieleider) gedurende 1,5 uur verschillende spellen en hindernissen op ons weiland trotseren. Liever meer zien van de boerderij? Ons arrangement Ontdek de boerderij biedt de uitkomst. Nadat iedereen wat heeft gegeten en gedronken, is het tijd om als echte boeren en boerinnen de boerderij te verkennen. Al onze kinderfeestjes kan je hier bekijken.

Een kinderfeestje organiseren met iets lekkers

Een glas limonade en een muffin zitten standaard bij iedere reservering inbegrepen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de arrangementen uit te breiden met bijvoorbeeld een taart of ander overheerlijk tussendoortje zoals iets uit de frituur. Zo kan er na een middag poldersporten worden genoten van een lekker patatje met een snack. Hierna kan iedereen moe en voldaan weer terugkeren naar huis.

Kinderfeestje Woerden bij Boerderij de Boerinn

Heb je een kinderfeestje gevonden die helemaal bij de groep past? Vraag dan je kinderfeestje Woerden aan door op de onderstaande knop te klikken. Bij Boerderij de Boerinn hebben we ruime ervaring met het organiseren van onvergetelijke kinderfeestjes. Dankzij onze centrale ligging in Nederland zijn we eenvoudig te bereiken. Daarnaast beschikken we over voldoende gratis parkeerruimte. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. We zijn te bereiken via 0348 – 40 12 00 of stel je vraag via ons online contactformulier. Samen maken we er een onvergetelijk kinderfeestje van!

Kinderfeestje aanvragen

Veelgestelde vragen

Hebben jullie kinderstoelen beschikbaar?

Ja, die hebben we ruimschoots.

Kan ik het kinderfeestje kosteloos verplaatsen bij slecht weer?

Bij minder weer gaan we zo lang mogelijk door in het weiland. Extreme weersituaties zijn voor ons overmacht. Je mag in dit geval wel van ons verwachten dat wij er alles aan doen om de dag tot een succes te maken.

Kan ik ook met minder dan 10 kinderen komen voor een kinderfeestje?

Ja, maar er worden minimaal 10 kinderen in rekening gebracht, omdat er een begeleider van ons wordt ingezet.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business