Poldersport basisschool | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Kinderfeestje buiten

Home » Kinderfeestje buiten
Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Lekker uitwaaien tijdens een kinderfeestje buiten? Het kan bij Boerderij De Boerinn! Op ons uitgestrekte buitenterrein met weilanden beleven de kinderen eindeloos veel speelplezier. Laat je verrassen door een van de verschillende arrangementen die we hebben samengesteld. Een kinderfeestje buiten organiseren we al voor kinderen vanaf 7 jaar. Hoe je kinderfeestje er ook uit komt te zien, het zal hoe dan ook een onvergetelijke dag worden!

Wat kan je verwachten van een kinderfeest op de boerderij?

Wanneer je een kinderfeestje op onze boerderij wilt organiseren, kan je een unieke dag verwachten. Ieder feestje heeft zijn eigen begeleider die de kinderen begeleidt bij alle activiteiten. Na een actieve dag is er uiteraard ook de mogelijkheid om te blijven eten. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld genieten van een lekker patatje met een snack voordat jullie weer terug naar huis gaan.

Een ogenblik geduld...
Beschikbaarheid checken

Onze buitenactiviteiten

Er zijn diverse soorten kinderfeestjes om uit te kiezen. Zo is een van ons meest geliefde kinderfeestjes het Kinder Poldersport. Bij dit arrangement toveren we ons weiland om tot een sportparadijs en krijgen de kinderen de kans om de stoere onderdelen in het weiland en de spectaculaire hindernissen over de sloot te trotseren. Natuurlijk is er na afloop de mogelijkheid om te douchen zodat iedereen weer fris naar huis kan. Met ons kinderfeestje Ontdek de boerderij verkennen de kinderen de stallen en weilanden en ook wordt de uitkijktoren beklommen. Als afsluiter is er een quiz en wordt een bezoek gebracht aan de boomgaard. Kortom, er is voldoende keuze tussen verschillende soorten kinderfeestjes!

Kinderfeestje buiten bij Boerderij de Boerinn

Beleef een geweldige dag in de buitenlucht door een kinderfeestje te organiseren bij Boerderij De Boerinn. Onze boerderij ligt op een gunstig te bereiken locatie in het Groene Hart. Daarnaast beschikken we over voldoende gratis parkeerplek. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of wanneer je specifieke wensen hebt. De mogelijkheden voor het organiseren van een feestje zijn namelijk eindeloos en we bespreken ze graag met je om zo het ideale kinderfeestje buiten te organiseren!

Veelgestelde vragen

Kan ik ook met minder dan 10 kinderen komen voor een kinderfeestje?

Ja, maar er worden minimaal 10 kinderen in rekening gebracht, omdat er een begeleider van ons wordt ingezet.

Kan ik het kinderfeestje kosteloos verplaatsen bij slecht weer?

Bij minder weer gaan we zo lang mogelijk door in het weiland. Extreme weersituaties zijn voor ons overmacht. Je mag in dit geval wel van ons verwachten dat wij er alles aan doen om de dag tot een succes te maken.

Mag het zusje of broertje gratis mee naar het kinderfeestje zonder mee te doen aan de activiteit?

Zusjes of broertjes kunnen mee naar de boerderij. Voor alle deelnemers aan de activiteit worden kosten in rekening gebracht.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business