Eindejaarsfeestje tips Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Hoe plan je het perfecte eindejaarsfeest?

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: Hugo Oudejans

Aan het eind van het jaar is het natuurlijk weer tijd om met al je vrienden, familie of collega’s bijeen te komen voor een eindejaarsfeestje. Met zijn allen even stilstaan bij alle positieve dingen die het afgelopen jaar gebeurd zijn onder het genot van een lekker hapje en drankje. Toch blijkt het vaak een hoop geregel om iedereen de gehele avond van amusement te voorzien. Juist daarom hebben we de beste tips voor het plannen van een eindejaarsfeest voor je op een rijtje gezet.

Een unieke feestlocatie

Allereerst is het slim om te zorgen voor een unieke feestlocatie. Vaak wordt er gekozen voor een huisfeestje, wat natuurlijk toch iets minder speciaal is. De avond is pas echt memorabel wanneer dit op een bijzondere locatie plaatsvindt. Het is helemaal leuk als al het bezoek ook (in de buurt) kan blijven overnachten. Zo hoeft niemand de tijd in de gaten te houden en nog naar huis te rijden. Het is dus verstandig om dit in het achterhoofd te houden bij het uitzoeken van de juiste locatie.

Een winterbarbecue

Voor grote groepen mensen is een winterbarbecue ideaal! Zo kan iedereen zelf kiezen wat ze klaar willen laten maken en wanneer ze wat willen eten. Maak indruk met het meest malse vlees en verse groenten. Zorg er wel voor dat er genoeg opties zijn voor gasten met bijvoorbeeld een vegetarische of veganistische voorkeur, zo kan iedereen van de winterbarbecue genieten.

Activiteiten organiseren

Om er een onvergetelijk eindejaarsfeest van te maken is het leuk om activiteiten te organiseren. Wat dacht je ervan om de avond te openen met een escaperoom? Zo ben je verplicht samen te werken met jouw groep en kom je nóg dichter bij elkaar. Dit kan vervolgd worden met bijvoorbeeld een prosecco en luxe kazen. Natuurlijk kan er ook gewoon gekozen worden om gezamenlijk de dansvloer op te duiken voor een avond vol muziek.

Kerstpakketten of goodiebags

Het is altijd leuk om als gast een kerstpakket of goodiebag te ontvangen. Stel daarom een leuk pakket samen om aan het eind van de avond mee te geven. Hierbij is het belangrijk om spullen uit te zoeken waar iedereen iets aan heeft. Wat het altijd goed doet is lekker eten en drinken. Lokale kazen, speciaalbieren of andere streekproducten zijn hiervoor goede opties.

Eindejaarsfeestje bij Boerderij De Boerinn

Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om je eindejaarsfeestje bij Boerderij De Boerinn te organiseren. Wij helpen je graag met het plannen van het perfecte eindejaarsfeest en zullen alle mogelijkheden met je bespreken. Neem dan ook gerust eens contact met ons op voor ons volledige aanbod. Zo weet je zeker dat jouw eindejaarsfeest onvergetelijk wordt!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business