7 Gratis apps

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

7 Gratis apps

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: De Boerinn

7 gratis apps voor het organiseren van de familiedag

Het organiseren van een familiedag kan een hele uitdaging zijn: programma bepalen, een budget opstellen, en zorgen dat iedereen er bij kan zijn. Wij helpen je alvast op weg met een aantal handige apps voor het organiseren van een geslaagde dag.

1. Datumprikker
Het organiseren van de familiedag begint met het prikken van een datum. Dit kan soms al een hele klus zijn, kies je voor een datum doordeweeks of toch in het weekend? Met deze app kan de organisator een aantal data voorstellen, waarbij alle familieleden kunnen aangeven of zij wel, niet of misschien beschikbaar zijn. Zo kun je direct zien op welke datum de meeste familieleden kunnen.


2. Family locator
Niemand komt graag te laat, maar als het toch niet anders kan is het in ieder geval goed om te weten waar men zich bevindt. Nodig je familieleden uit in deze app en zie direct waar zij zich bevinden. Staan ze in de file en duurt het nog even voordat ze er zijn? Geen probleem, drink gezellig alvast een drankje met uitzicht over het weiland! En over het weiland gesproken: deze app is ook handig als je gasten dreigen te verdwalen in ons weiland!


3. Straw
Welke activiteit zullen we gaan doen? Poldersport, Klompengolfen, of toch misschien kanovaren? En kiezen we voor het smulbuffet, barbecue, of toch een Boergondisch buffet? Hoe groter de groep, hoe meer meningen er zijn. Zet al je vragen en bijbehorende keuzeopties in Straw en verzend ze via WhatsApp of email. Zo kun je snel beslissingen nemen en is je familiedag zo gepland.

4. Twyp
Om onaangename verrassingen tijdens het afrekenen te voorkomen, kun je Twyp gebruiken. Vooraf wordt natuurlijk besproken wat de kosten zijn van het programma, maar op de dag zelf kunnen daar nog drankjes, hapjes, of souvenirs bij komen.  Via Twyp kun je snel betalingsverzoekjes versturen aan iedereen in je telefoonlijst, zelfs als zij bij een andere bank zitten als jij. Meer info? Bekijk hier het filmpje!


5. WeTransfer
Na een dag vol hiliariteit en gezelligheid heeft iedereen vast tientallen, zo niet honderden foto’s gemaakt. Stuur je deze foto’s in WhatsApp, dan worden de foto’s automatisch verkleind. Gebruik daarom WeTransfer om grote bestanden naar elkaar te verzenden. Via de app kun je bestanden tot en met 10 gigabyte verzenden naar meerdere personen. Zo kan iedereen nog eens lekker nagenieten.


6. Albelli
Met deze app (of via de website) kun je op de terugweg naar huis al beginnen met het samenstellen van een fotoalbum. Kies uit verschillende groottes en kies je mooiste foto’s uit. Voorzie je foto’s van bijschriften en mooie achtergronden. Fotoboeken zijn binnen een aantal dagen geprint en worden bij je thuis bezorgd. Zo heb je altijd een blijvende herinnering aan je familiedag.


7. Hay Day
Tot slot een app met een knipoog. Nog nooit op een boerderij geweest? Download het spelletje Hay Day en binnen een aantal minuten weet je hoe het er aan toegaat. Graan oogsten, de varkens en koeien voeren of fruit verkopen in je kraampje aan de weg. Helaas kun je nog net geen poldersport oefenen, dus dat laten we je graag beleven bij Boerderij de Boerinn!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business