Genomineerd voor de titel ‘Beste ondernemer van Woerden’ | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Genomineerd voor de titel ‘Beste ondernemer van Woerden’

Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Auteur: De Boerinn

Boerderij de Boerinn is genomineerd door indebuurt Woerden om kans te maken op de titel ‘Beste ondernemer van Woerden’! Samen met twee andere ondernemers uit Woerden zitten wij bij de drie finalisten die nog in de race zijn voor deze titel.

Beste ondernemer van Woerden

In de afgelopen weken zijn ondernemers uit Woerden massaal genomineerd voor deze verkiezing. Na het tellen van alle stemmen zijn de drie finalisten bekend gemaakt. Hieruit bleek dat Boerderij de Boerinn hoort bij de drie beste ondernemers van Woerden. Als vanzelfsprekend is de nominatie op zich al een hele eer en een blijk van waardering. Zeker gezien alle huidige maatregelen rondom het coronavirus die het ontplooien van activiteiten in onze branche niet makkelijker hebben gemaakt.

Terugblik op het afgelopen jaar

Na een dergelijke nominatie kijken ook wij uiteraard terug op het afgelopen jaar. We hebben onder andere de volgende activiteiten en innovaties voor onze gasten kunnen organiseren;

  • Corona-proof kanovaren > met het PIN apparaat op de peddel en het middelste stoeltje leeg hadden we niet eerder zoveel mensen in onze kano’s.
  • Camping De Boerinn > in zes weken tijd van vergunningsaanvraag tot afwasplek tot onze eerste gast. Bijna 300 gezinnen bezochten vorig jaar onze camping. Velen gaven aan volgend jaar terug te komen.
  • Ontmoet & Groet je collega > structureel thuiswerken bleek voor veel mensen lastig. Bij ons kon men elkaar veilig face-to-face ontmoeten en bijpraten. Zowel in onze ruime zalen als buiten in de polder.
  • Geschenkpakketten > op verzoek van diverse bedrijven stelden we ruim 500 geschenkpakketten samen bestaande uit streekproducten zoals kaas, sap en noten. De verzending namen wij ook voor onze rekening.
  • Schaats & curlingbaan > de jaarlijkse schaatsbaan in Woerden ging niet door. Op onze kunststofbaan in de Koeienstal konden kinderen gelukkig toch schaatsen. Volwassenen kwamen curlen met melkbusdeksels.
  • Pret-op-natuurijs > vanaf onze ijsbar op het terras voorzagen wij schaatsliefhebbers van koek & zopie. Ook de schaatsen behorend bij onze eigen schaatsbaan bleken razend populair voor een tocht op natuurijs.

Deze nominatie beschouwen wij dan ook zeker als kroon op al het werk dat door het hele team is verzet.

Help jij ons aan de titel?

Uiteraard zouden wij met de nominatie op zak ook maar wat graag de titel bemachtigen. Hiervoor hebben wij jouw stem wel hard nodig! Tot en met 21 maart kan er namelijk gestemd worden op de website van indebuurt Woerden. In de week die hierop volgt zal bekend worden gemaakt wie uitgeroepen is tot de ‘Beste ondernemer van Woerden’. Kunnen wij rekenen op jouw stem? Via onderstaande link kun je jouw stem uitbrengen. Dan beloven wij dat we ook komend jaar weer vol gas geven om iedereen van onze mooie boerderij, de omgeving en activiteiten te laten genieten.

Stem op Boerderij De Boerinn
Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business