Kerstbrunch op de boerderij 3

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Geniet van een kerstbrunch op tweede kerstdag

Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Auteur: Hugo Oudejans

Wegens de aangescherpte maatregelen omtrent corona gaat de brunch op tweede kerstdag niet door.

De mooiste tijd van het jaar zit er weer aan te komen. De tijd vol van versiering met de mooiste lampjes, slingers en allerlei andere sfeervolle decoratie en muziek. Boerderij De Boerinn wordt voor de kerst omgetoverd tot een waar paradijs. Dit jaar kun je op tweede kerstdag bij ons aanschuiven voor een overheerlijke uitgebreide kerstbrunch. Daarbij kan er tijdens de kerstbrunch door de kinderen ook nog eens gratis gebruik worden gemaakt van de schaatsbaan in de koeienstal. Op 26 december kun je met de gehele familie genieten van een onvergetelijke dag. Ontdek snel wat de kerstbrunch exact inhoudt en vergeet niet op tijd te reserveren!

Kerstbrunch tweede kerstdag bij Boerderij De Boerinn

Na uitgebreid te hebben genoten van de eerste kerstdag, is niets lekkerder dan de volgende dag alles op het gemak te kunnen doen. Om je geen zorgen te maken over hetgeen wat tweede kerstdag op tafel moet komen te staan, kun je zorgeloos bij ons aanschuiven. Jullie zijn namelijk van harte welkom om bij ons met z’n allen te genieten van de uitgebreide kerstbrunch. Hierbij kan er ruimschoots worden genoten van de kerststollen en een grote diversiteit aan harde en zoete broodjes. Deze kunnen naar wens worden belegd met diverse vleeswaren, kaas en huisgemaakte salades. Daarbij kun je ook nog eens kiezen uit lekkernijen, zoals gerookte zalm, pasteitjes met ragout, eieren, soep en nog veel meer. Tevens is er keuze uit allerlei drankjes, zoals vruchtensap, koffie, thee en frisdrank.

Met de kinderen naar de kerstbrunch

Voor het gehele gezin is de kerstbrunch een feest, maar zeker voor de kinderen is dit ultiem genieten. Voor hen serveren we speciaal ook nog eens poffertjes. Ze hoeven zich voor en na de brunch overigens geen moment te vervelen, er zijn allerlei leuke activiteiten om te ondernemen. Zo kan er vrij geschaatst worden op de schaatsbaan en kan er worden gekeken naar verschillend klein vee in de koeienstal die geheel in kerstsfeer is aangekleed. Verder staan de skelters tot hun beschikking en kan er in de hooiberg gespeeld worden. Liever meer zien van het leven op de boerderij? Dan is een wandeling langs de dieren een leuk alternatief en vergeet daarbij niet een bezoekje te brengen aan de uitkijktoren voor een mooi uitzicht van de omgeving van Boerderij De Boerinn.

Het kerstbrunch programma

Voor de kerstbrunch wordt er met shifts gewerkt waarbij 30 personen ontvangen kunnen worden. De eerste shift start om 10.00. Vervolgens ontvangen we ieder kwartier een nieuwe groep met een welkomstdrankje. Daarna zal gestart worden met het buffet.

Kinderen van 0 t/m 3 jaar Gratis
Kinderen van 4 t/m 7 jaar € 9,95 per persoon
Kinderen van 8 t/m 12 jaar € 22,50 per persoon
Kinderen van 13 jaar & volwassenen € 37,50 per persoon

Kerstbrunch reserveren

Schrijf je snel in om te genieten van de kerstbrunch, voordat het door jouw gewenste tijdstip vol zit! Zoals ieder jaar merken we dat de brunch ontzettend populair is. Door nu al te reserveren, ben je verzekerd van een plekje. Kom gezellig naar de boerderij om te genieten van een compleet verzorgde brunch, vol is vol!

Reserveren kan eenvoudig via onderstaande button. We zien jullie graag 26 december bij Boerderij De Boerinn!

Mocht het niet lukken om te reserveren of wil je met een grote groep komen? Laat het ons dan weten door even contact op te nemen.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business