Geniet dit weekend van het winter wonderland bij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Geniet dit weekend van het winter wonderland bij Boerderij De Boerinn

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: Hugo Oudejans

Nederland is al een paar dagen in de ban van het koude winterweer. Iedereen kleedt zich warm aan en maakt zich op om te genieten van de natuur. Ook bij Boerderij De Boerinn kun je uitstekend genieten van het mooie winter wonderland. Dit weekend kan er geschaatst worden op natuurijs en geniet je tijdens een leuke wandeling van de mooie omgeving die Het Groene Hart te bieden heeft. En natuurlijk kun je na afloop even opwarmen met een warm drankje To Go.

Schaatsen op natuurijs bij De Boerinn

De temperaturen liggen al een aantal dagen onder het vriespunt. Heel Nederland maakt zich op om eindelijk weer te schaatsen op natuurijs. De locatie van Boerderij De Boerinn leent zich uitstekend voor dit schaatsplezier. De omgeving van de boerderij biedt voldoende ruimte om onbezorgd van het natuurijs te genieten. Wij hebben voldoende opstapplaatsen om het ijs te betreden, in de avond zorgen wij voor de nodige verlichting voor de schaatsbaan en gedurende de hele dag zal er muziek worden gedraaid. Ook bieden wij de mogelijkheid om voor € 2,50 per dagdeel een paar (hockey)schaatsen of glijertjes te huren, beschikbaar in maat 28 tot en met maat 47. De schaatsen kunnen alleen ter plaatse worden gereserveerd.

Wandelen in de omgeving van Woerden

Met deze winterse taferelen is het ook heel leuk om een mooie wandeling te maken in de omgeving van Woerden bij Boerderij De Boerinn. Het heldere weer biedt de mogelijkheid om te genieten van het mooie uitzicht dat een wandeling door Het Groene Hart biedt. De boerderij vormt het startpunt van verschillende wandelroutes in en rondom Woerden, waaronder de prachtige wandeling over het Teylingenpad. Daarnaast zijn er bij de, over het algemeen rustige, wandelroutes die starten bij Boerderij De Boerinn veel uitwijkmogelijkheden, waardoor je andere mensen nooit in de weg loopt.

Winter wonderland bij Boerderij De Boerinn

Kom jij dit weekend ook genieten van een prachtig winter wonderland bij Boerderij De Boerinn? Door de ruime en gratis parkeergelegenheid is onze boerderij de perfecte startplek voor een mooi winters uitje! Waar je ook naartoe gaat geniet van de prachtige natuur en het ijs deze dagen. En, mocht je in de buurt zijn, op de boerderij kun je Koek & Zopie To Go halen om weer even lekker op te warmen.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business