foodtruck festival | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Festival locaties

Home » Festival locaties
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Ook op zoek naar de perfecte plek om een groot festival te organiseren? Of het nu gaat om een bedrijfsfestival of particulier feest, bij Boerderij De Boerinn ben je aan het juiste adres. Onze boerderij biedt enorm veel ruimte voor alle gewenste festival locaties. Met 11 verschillende ruimtes op 30 hectare aan grond hebben we genoeg ruimte om ieder festival te voorzien van de perfecte locatie. We lopen graag met jullie door alle mogelijkheden heen, zowel letterlijk als figuurlijk. Neem vooral contact met ons op of vraag een offerte aan via onderstaande knop.

Offerte aanvragen

Bepalen van de festival locaties

De sfeer van het festival wordt bepaald door het uitkiezen van de juiste locatie. Hierbij moeten allereerst de wensen worden afgesteld. Het festival wordt namelijk geheel op maat voor jullie samengesteld. Is de boerderij goed bereikbaar voor jullie? Wordt er eten en drinken geserveerd? Is er livemuziek, of juist een dj? Met ons uitgebreide netwerk aan verschillende contacten kunnen wij vrijwel iedere wens voorzien van de perfecte oplossing.

Festival locaties in het Groene Hart

Onze boerderij bevindt zich midden in het meest natuurlijke gebied van Nederland, namelijk het Groene Hart. Op onze boerderij ben je dus ook omgeven door prachtige natuur, wat ieder festival ten goede doet. Ook ligt onze boerderij erg centraal waardoor deze enorm makkelijk te bereiken is door iedereen in Nederland. Zo rijd je bijvoorbeeld vanaf de A2 en A12 via de N-wegen zo de polder in! Ideaal toch?

Boerderij als festival locatie

Is onze boerderij perfect voor jullie festival locatie? Zelfs voor een meerdaags festival is het mogelijk om bij Boerderij De Boerinn aan te kloppen. Neem vrijblijvend contact op met een van onze Boerinnen en plan direct een afspraak in. We kunnen jullie gedurende het gehele proces bijstaan en zo het perfecte festival organiseren waar alle gasten versteld van zullen staan!

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Kunnen we blijven overnachten?

Ja, het is mogelijk om in een eigen tent, caravan of camper te kamperen op ons terrein. We zijn een gezinscamping en hebben rekening te houden met onze buren. Zie voor meer informatie de campingsectie op deze website.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business