Feestlocatie Woerden | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Feestlocatie Woerden

Home » Feestlocatie Woerden
Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Ga je binnenkort een feest organiseren in de omgeving van Woerden? Bij Boerderij De Boerinn hebben we gegarandeerd de perfecte feestlocatie Woerden beschikbaar! Dankzij de unieke en karakteristieke sfeer die een boerderij met zich meebrengt zal er nog lang over jouw feest worden nagepraat. We hebben verschillende zalen beschikbaar en met mooi weer kunnen we uiteraard het feest ook buiten plaats laten vinden. Breng gerust eens een bezoek aan de boerderij en bekijk de mogelijkheden geheel vrijblijvend!

Een unieke feestlocatie in Woerden

Niet alleen zorgt onze boerderij voor een authentieke sfeer, maar het biedt ook nog eens ontzettend veel mogelijkheden! Zo hebben we voor de verschillende feestlocaties diverse faciliteiten beschikbaar. Hierbij kan je denken aan zaken zoals een bar, verlichting, muziek en zelfs een overheerlijk diner behoort tot de opties. We nemen alle mogelijkheden graag met je door zodat we samen de unieke feestlocatie kunnen realiseren die al je wensen waarmaakt.

Feestzalen voor iedere groepsgrootte

Of je nu een feest wilt geven voor 15 personen of voor meer dan 200, bij ons kan het allemaal! Dankzij de verschillende feestzalen is er voor iedere groepsgrootte een geschikte feestlocatie beschikbaar. De Grondlegger is bijvoorbeeld een feestzaal die uitermate geschikt is voor onder andere een receptie, een knus familiefeest of een gezellige High Tea. Er kunnen tot zo’n 60 mensen in deze gezellige herberg feestvieren. Zoekt je iets groters? Dan is Het Grechthuis of Het Zomerhuis iets voor jou! Benieuwd naar al onze opties? Bekijk alle feestzalen hier.

Een geslaagd feest organiseren bij Boerderij De Boerinn

Bij Boerderij De Boerinn doen we er alles aan om te zorgen dat jij een geslaagd feest kan organiseren. Een maatwerkoplossing is dan ook geen enkel probleem! Schroom vooral niet om contact met ons op te nemen om al je wensen door te nemen. Bel naar 0348 – 40 12 00 of neem online contact met ons op. We kijken ernaar uit om jou en al je gasten te verwelkomen op onze feestlocatie Woerden!

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business