Trouwfeest organiseren bij Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Duurzaam bedrijfsuitje

Home » Duurzaam bedrijfsuitje
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Op pad met collega’s om even samen te ontladen of nader tot elkaar te komen door middel van teambuilding is iets wat uitstekend kan bij Boerderij De Boerinn. Een groot bijkomend pluspunt is dat je dan kiest voor een duurzaam bedrijfsuitje. Doordat we gevestigd zijn in het Groene Hart is het namelijk voor ons van belang om zorg te dragen voor het milieu en de omgeving. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Boerderij De Boerinn ontving in februari 2019 het Green Key Goud certificaat, het internationale duurzaamheidskeurmerk voor bedrijven in de recreatie- en vergaderbranche.

Indoor bedrijfsuitje

Bij Boerderij De Boerinn kun je door de grote ruimtes en diverse outdoor activiteiten terecht met grote en kleine groepen. Op comfortabele wijze kan je samen een bijzondere dag beleven in een van de beschikbare zalen. Hierbij kan er deelgenomen worden aan hilarische activiteiten zoals de Break-in Box, het Boogschieten of de uitdagende Boerenstalspelen. Liever iets creatiefs? Kies dan voor het hout graveren of een doek of melkkruk schilderen.

Outdoor bedrijfsuitje

Lekker naar buiten en het in zonnetje genieten van allerlei activiteiten? Dan biedt het uitgestrekte terrein van de boerderij ook daarvoor uitstekend de gelegenheid. Met een heel parcours kan er fanatiek gestreden worden bij de Poldersport of Archery Tag. Toe aan iets meer ontspannends? Dan biedt het kanovaren door de natuurrijke omgeving de uitgesproken gelegenheid of het relaxte boerengolf. Na alle activiteiten kan er sowieso in alle rust genoten worden van een heerlijke borrel of barbecue aan het water.

Uitstekende horeca

Tijdens jullie bedrijfsuitje zijn er ook horecamogelijkheden beschikbaar, want uiteraard krijg je van de activiteiten trek in iets lekkers. Ook daar kunnen we dus uitstekend in voorzien. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een volledig arrangement met boerenlunch, bittergarnituur of een heus saté- of stamppotbuffet. Voor het bereiden van alle hapjes en gerechten werken we zoveel mogelijk met producten van onze lokale partners: vers en ambachtelijk! Bij voorkeur tevens fairtrade of biologisch.

Een duurzaam bedrijfsuitje en gezelligheid

Bij Boerderij De Boerinn vind je dus een uitstekende combinatie van duurzaamheid en gezelligheid op een sfeervolle locatie in Kamerik, gelegen in het groene hart. Benieuwd naar de arrangementen bekijk dan hier ons aanbod aan indoor of outdoor activiteiten, of stel zelf uw dag samen door ze naar wens te combineren.

Veelgestelde vragen

Gaan de buitenactiviteiten door bij slecht weer?

De activiteiten gaan altijd door, tenzij het niet verantwoord is vanwege bijvoorbeeld onweer. Op de dag zelf wordt er dan een alternatief programma met jullie besproken.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business