Aanzicht Boerderij De Boerinn Met Schaap

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

De waarde van teambuilding met inhoud; Teambuilding Plus

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: De Boerinn

Het is uiteraard belangrijk dat de samenwerking binnen een team goed verloopt. Veel teams doen op vrijdagmiddag dan ook een borrel, waarbij de druk van de afgelopen werkweek even wordt losgelaten en een band onderling wordt opgebouwd. Echter is dit niet (altijd) afdoende. Echte teambuildingsactiviteiten zijn namelijk vele malen effectiever!

Bij Boerderij De Boerinn gaan we nu zelfs nog een stapje verder en hebben we een speciaal programma ontwikkeld, waarbij we inhoudelijke componenten aan de teambuildingsactiviteiten hebben toegevoegd: Teambuilding Plus.

Belang van teambuilding

Het belang van teambuilding is onder andere het verbeteren van de communicatie en de cohesie binnen jullie team. Hierdoor neemt ook direct het vertrouwen onderling toe. Aangezien iedereen elkaar beter kent, begrijpt ook iedereen zijn of haar rol binnen het team beter. Als gevolg daarvan maakt iedereen sneller zelf beslissingen. Uiteraard worden er ook wel eens fouten gemaakt, maar iemand moet deze ook durven maken. In een hecht team helpt iedereen elkaar uit de brand en durven zij zich kwetsbaar op te stellen naar elkaar. De juiste vorm van teambuilding helpt hierbij.

Hulp van experts

Op onze boerderij hebben we verschillende teambuildingsactiviteiten om de band binnen jullie team te versterken. Deze activiteiten zijn nu bovendien uit te breiden met ons nieuwe programma, Teambuilding Plus. In samenwerking met de experts van BusinessBuilding voegen wij zo een inhoudelijke component toe aan onze activiteiten. De experts houden zich dagelijks bezig met organisatieoptimalisatie, -verandering en leiderschap en analyseren jullie team gedurende de activiteiten. Zo zorgen ze, door middel van het bovenwater brengen van diverse verbeterpunten, dat jullie team nóg hechter en sterker wordt.

De verschillende activiteiten

Teambuilding Plus is toe te voegen aan diverse van onze teambuildingsactiviteiten zoals Break-in Box, Escaperoom, Boogschieten, Bamboe Bouwen of Schapendrijven. Dit betreffen allen activiteiten met mentale en/of juist fysieke inspanningen. Aan deze activiteiten kunnen dus bepaalde programma’s van TeambuildingPlus gekoppeld worden. De verschillende programma’s helpen met onder andere;

  • communicatie en samenwerking in teams optimaliseren;
  • feedback en zelfreflectie;
  • effectief leidinggeven voor managers;
  • impactvol leiderschap voor je organisatie;
  • de impact van veranderingen in de wereld op jouw organisatie en jouw medewerkers.

Voor een duidelijk beeld van alle verschillende programma’s willen we je graag doorverwijzen naar onze Teambuilding Plus pagina.

Jullie team verbeteren op onze boerderij?

Benieuwd geworden of jullie team ook verder kan groeien door onze verschillende teambuildingsprogramma’s? Neem dan gerust eens contact met ons op om te bepalen welk programma het beste bij jullie team past!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business