Unieke vergaderlocatie - Vergaderruimte Tussenbeie | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

De perfecte vergaderruimte voor het nieuwe jaar

Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Auteur: De Boerinn

Trappen jullie het nieuwe jaar ook af met een vergadering? Kom in alle rust vergaderen in één van onze vergaderruimtes op de boerderij. Wanneer je in de buurt van onze boerderij komt, merk je het direct: wat een rust en heerlijk frisse lucht! Dé ideale omstandigheden voor een (wellicht actieve) vergadering!

Kom ontspannen vergaderen

Bij binnenkomst worden jullie hartelijk ontvangen met een lekkere kop koffie of thee in de vooraf gereserveerde zaal. Deze kun voor een dagdeel reserveren, maar uiteraard kun je ook kiezen voor een dagvullend programma. Loop tussendoor een ontspannen rondje over de boerderij of kies uit één van onze activiteiten voor een stukje ontspanning en teambuilding. Uiteraard is het ook mogelijk om op onze boerderij te lunchen. Voor groepen kunnen wij een heerlijk lunchbuffet maken vol lekkere broodjes, drankjes en streekproducten zoals bijvoorbeeld de kaas van de echte Woerdense Boer Bert!

Verschillende vergaderruimtes

Wanneer je wilt vergaderen op Boerderij De Boerinn heb je de keuze uit maar liefst 11 verschillende vergaderruimtes. Hierdoor hebben wij voor alle groepsgroottes tussen de 2 en circa 250 personen een geschikte vergaderruimte. Onderstaand hebben we ze voor je ingedeeld op basis van deze omvang.

– Vergaderruimtes voor grote groepen

Grote groepen kunnen bij ons vergaderen in Het Karnhuis, Het Grechtshuis, Het Zomerhuis of in de Jongveestal. Al deze vergaderruimtes beschikken over een eigen bar zodat jouw gasten van alle gemakken kunnen worden verzien. Deze ruimtes zijn zeer geschikt voor grote groepen die op zoek zijn naar een unieke vergaderlocatie. Bij mooi weer kan er uiteraard ook buiten vergaderd worden. Dit door bijvoorbeeld gebruik te maken van onze mobiele vergaderruimte!

– Vergaderruimtes voor middelgrote groepen

Voor middelgrote groepen hebben wij de vergaderruimtes De Hoeve, De Grondlegger, Tussenbeide en Hogerop. Al deze vergaderruimtes zijn van alle gemakken voorzien waarbij vergaderruimte De Hoeve zelfs is uitgerust met een complete woonkeuken. Hier kun in een zeer huiselijke sfeer heerlijk rustig vergaderen.

– Vergaderruimtes voor kleine groepen

Ook voor kleine groepen is het mogelijk om in alle rust te vergaderen op Boerderij De Boerinn. Kom gezellig vergaderen in de Hooiberghut De Kievit, op De Zomerzolder of in één van onze trekkershutten. Deze ruimtes geven een knus gevoel waarbij iedereen zich op zijn of haar gemak voelt. Daarnaast geniet je uiteraard van het prachtige uitzicht over de weilanden.

Eindeloze mogelijkheden

Bij Boerderij De Boerinn zijn de mogelijkheden eindeloos. Neem ons dan ook vooral mee in jouw wensen. Zo kunnen verschillende ruimtes gecombineerd worden voor een dag met bijvoorbeeld diverse kleinere vergaderingen en een plenaire sessie. Schroom dan ook vooral niet om eens contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business