Banden parcours tijdens poldersport | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

De leukste ideeën voor een bedrijfsuitje

Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Auteur: De Boerinn

Soms is een bedrijfsuitje precies dat wat een team nodig heeft na een periode van hard werken. Met z’n allen er even tussenuit en het groepsgevoel weer een boost geven. In dit nieuwsbericht hebben we daarom ter inspiratie de 5 leukste ideeën voor een bedrijfsuitje op een rijtje gezet. En het mooie is dat deze uitjes direct kunnen worden ingepland bij Boerderij De Boerinn.

1. Gezamenlijk puzzelen

Organiseer een pubquiz! De vragen in zo’n pubquiz kunnen over van alles gaan. Van algemene kennisvragen tot maatwerkvragen over collega’s. Dit is niet alleen heel gezellig, maar zo leer je elkaar ook beter kennen!

Andere manieren van puzzelen zijn middels een Break-In-Box of escaperoom. Bij de ene activiteit is het de bedoeling om in te breken en bij de ander juist om te ontsnappen. Voor beiden is teamwork absoluut noodzakelijk!

2. Dansje en een drankje

Door een bedrijfsfestival of -feest te organiseren kan iedereen even helemaal loskomen en alle stress van de werkvloer uit het hoofd zetten. Want zeg nu zelf, wat werkt nou beter dan een drankje en goede muziek?

3. Fysieke inspanningen in het water

Sommige teams houden ervan om lekker actief te zijn en eventueel wedstrijden te houden. Bij Boerderij de Boerinn zijn er allerlei bezigheden waarbij het team actief op of in het water bezig is. Bij mooi weer is het bijvoorbeeld leuk om het water op te gaan en te windsurfen, zeilen of kitesurfen. Hier zal wel een les aan vooraf moeten gaan om dit onder de knie te krijgen.

Als je op zoek bent naar een wateractiviteit zonder dat je van tevoren lessen nodig hebt, kun je de polderchallenge proberen. Hierbij draait het om behendigheid, snelheid en pure kracht.

4. Muziek maken

Muziek brengt mensen bij elkaar, al helemaal wanneer dit door samenwerking tot stand komt. Maar om nu een hele studio af te huren en iedereen individueel les te geven op instrumenten, gaat wellicht een beetje ver. Overweeg daarom eens polderdrummen. Hier wordt muziek gemaakt op veevoedertonnen, kruiwagens en melkbussen, wat een prachtige agrarische symfonie oplevert!

5. Het hoofd helemaal legen

Soms is het juist ook lekker om het hoofd helemaal te legen. Een unieke ervaring, waarbij jullie helemaal tot rust kunnen komen, is geitenyoga. Onder begeleiding van een yoga instructeur volgen jullie een les, midden in een veld vol met geitjes. Het is wetenschappelijk bewezen dat mensen blij worden van contact met dieren, dus laat de dieren jullie vooral begroeten en helpen met ontspannen!

Een bedrijfsuitje organiseren bij Boerderij De Boerinn

Zoals je ziet zijn er veel verschillende vormen van bedrijfsuitjes om uit te kiezen. Hulp nodig bij het kiezen van het perfecte bedrijfsuitje? Neem dan vooral eens contact op. Boerderij De Boerinn helpt jullie graag verder!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business