Stichting De Opbouw

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Stichting De Opbouw

Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Wij hadden een grote conferentieruimte nodig en enkele kleinere sub-ruimtes voor workshops. Na een vergelijking met andere locaties die dit konden bieden hebben we voor Boerderij de Boerinn gekozen omdat de klantgerichtheid en dienstverlening al vanaf het begin merkbaar was (in meedenken en flexibiliteit). De locatie sprak ons aan omdat het centraal gelegen is en vanwege de landelijkheid. Daarnaast was de offerte heel schappelijk.
Aantal gasten 130
Datum 22 november 2018

Stichting De Opbouw
De Opbouw is een landelijke stichting die gericht is op het verlenen van zorg aan ouderen, verstandelijk gehandicapten en jeugd. Onze missie is: Samen bieden wij zorg en dragen bij aan welbevinden en zingeving voor kwetsbare mensen vanuit wederkerigheid in een open gemeenschap. Dit doen wij vanuit de visie: Wij creëren een omgeving waarin iedereen de ruimte heeft zichzelf te zijn, zijn talenten in te zetten en waar iedereen echt mee doet en ertoe doet: ik zie jou.

Doel van de dag
Medewerkers van alle zorginstellingen binnen Stichting De Opbouw komen samen om hun kennis en ervaringen delen over een actueel thema in de zorg; de Wet Zorg en Dwang, die per 1 januari 2020 in werking zal treden. Wat doet die wet, wat moeten we ermee, wat is onvrijwillige zorg en hoe gaan we onder deze nieuwe wet om met dwang in onze zorg? Deze dag geeft de eerste antwoorden.

Programma

Tijdschema Activiteit
08:00 Ontvangst contactpersoon
09:00 Inloop gasten
09:30 Plenaire bijeenkomst
11:30 Pauze
12:00 Workshop ronde 1
13:00 Lunch
14:00 Workshop ronde 2
14:30 Pauze
15:00 Werktheater
16:00 Afsluiting
16:30 Borrel
17:30 Einde programma

 

Alles was prachtig geregeld, van de techniek tot en met de lunch. De Boerinn is een verrassend professioneel conferentiecentrum in een verrassend landelijk decor. Gastvrij en warm. Alleen jammer dat we de omgeving niet hebben kunnen verkennen. We moeten dus nog eens terugkomen!

— Herma Hofmeijer

Bekijk andere cases

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business