Safaritenten bij Camping De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Camping safaritent

Home » Camping safaritent
Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Met een safaritent op onze camping ben je verzekerd van een leuke en unieke locatie om je vakantie door te brengen! Camping De Boerinn is gelegen in de plaats Kamerik, provincie Utrecht. De safaritenten hebben een gunstige ligging op de camping en kijken uit over de polder, waardoor je gegarandeerd bent van een prachtig uitzicht.

Luxe kamperen in een safaritent

De safaritenten op onze camping zijn geschikt voor maximaal 5 personen. De safaritenten beschikken namelijk over 3 eenpersoonsbedden en 1 stapelbed. De safaritent is daarnaast van allerlei gemakken voorzien, zoals een eigen badkamer, een keukenblok en een kleding/opbergkast. Naast handdoeken hoeven er geen eigen kampeermiddelen meegebracht te worden!

Camping De Boerinn voor het hele gezin

Camping De Boerinn is ideaal voor gezinnen met kinderen. Er zijn namelijk meer dan genoeg activiteiten waardoor de kinderen zich de hele dag kunnen vermaken. Bouw een hut van hooi of knuffel met de dieren die als vanzelfsprekend ook aanwezig zijn op de boerderij! Daarnaast worden ook diverse activiteiten zoals boogschieten en poldersport onder begeleiding aangeboden en mogen campinggasten onbeperkt gebruik maken van de activiteiten boerengolf, kanovaren en suppen.

Horeca tijdens de campingverblijf

Bij De Boerinn kun je iedere dag bij de horecafaciliteiten terecht voor diverse drankjes, lunch, snacks en een borrel. Geniet van onze daghap in het restaurant of op een zonnige dag op het terras aan het water. In de zomer is het ook mogelijk om deel te nemen aan onze barbecues. Het terras is iedere dag geopend van 12.00 – 20.00 uur. Bij de receptie is het daarnaast mogelijk om iedere ochtend op bestelling verse croissantjes en broodjes af te halen.

Safaritent huren op Camping De Boerinn

Wil je een safaritent huren op onze camping voor jou en je gezin? Dit kun je eenvoudig zelf regelen via ons online reserveringssysteem. Hierin wordt direct de beschikbaarheid weergegeven van de safaritenten op de camping. Meer informatie over de safaritenten vind je op de pagina over de tenten. Heb je een vraag over onze camping, de safaritenten of wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via 0348 – 40 12 00 of vul het online contactformulier in. We verwelkomen jullie graag bij Camping De Boerinn

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business