Camping omgeving Utrecht | Boerderij de Boerinn | Camping de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Camping omgeving Utrecht

Nominatie De Gouden Parel: Stem op Boerderij De Boerinn voor De Gouden Parel van Woerden 2023!

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

 

Zoek je een camping in de omgeving van Utrecht? Of je nu met een camper, caravan, vouwwagen of tent op pad gaat, bij Boerderij de Boerinn beschikken we over maar liefst 50 ruim opgezette campingplaatsen met een prachtig uitzicht over de polder van het Groene Hart! Geniet van een gezamenlijk kampvuur, ga de strijd aan tijdens onze polderchallange of volg een workshop boogschieten. Kamperen in de omgeving van Utrecht was nog nooit zo avontuurlijk!

 

Kamperen bij de boer

Heb je altijd al eens willen kamperen bij de boer? Bij Boerderij de Boerinn kan dat! Op de uitgestrekte velden van onze boerderij kan je helemaal tot rust komen en genieten van de landelijke omgeving. Onze kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en beschikken over ongeveer 100 m2 per plaats. De velden zijn verspreid over vier verschillende velden: veld ‘kip’, veld ‘varken’, veld ‘schaap’ en veld ‘ezel’. Elk veld heeft zijn eigen unieke voordelen en extra’s. Meer informatie over de diverse velden kan je hier vinden.

Wat is er te doen op onze boerencamping?

Onze boerencamping is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Zo kunnen de kinderen genieten van dieren knuffelen, skelterraces en zwemmen, maar ook een potje klompengolf of een rondje kanovaren mag niet ontbreken tijdens een kampeertrip. Geniet van de ruimte en rust op het platteland of maak een uitstapje naar een van de nabijgelegen steden zoals Woerden of Utrecht. Kortom, er is voor iedereen wel wat te beleven!

Boerderij de Boerinn, camping omgeving Utrecht

Een plekje reserveren op camping De Boerinn is heel eenvoudig. Middels onderstaande knop kan je een in- en uitcheckdatum kiezen en met hoeveel personen je komt. Vervolgens kies je een veld naar keuze en geef je aan van welk type accommodatie jullie gebruikmaken. Heb je vragen, speciale wensen of wil je meer informatie ontvangen? Schroom dan vooral niet om contact met ons op te nemen.

Plaats hier je reservering

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business