Kamperen bij de boer | Camping De Boerinn | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Kamperen bij de boer

Home » Kamperen bij de boer
Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Camping De Boerinn is ideaal wanneer je het drukke leven even wilt ontvluchten en wilt genieten van de ontspanning die kamperen bij de boer met zich meebrengt. Kies Camping De Boerinn als je ook wakker wilt worden met prachtig uitzicht over de polder en de geluiden van de natuur, dat terwijl er tal van faciliteiten tot je beschikking zijn. Voor zowel de kinderen als voor de volwassenen valt er veel te beleven bij Camping De Boerinn.

Camping De Boerinn

Deze echte boerderijcamping beschikt over 50 campingplaatsen verdeeld over vier velden. De namen van de velden zijn uiteraard boerderij gerelateerd, ze heten namelijk: kip, varken, schaap of ezel. Sommige velden grenzen aan het water, maar om de veiligheid van de kinderen te kunnen waarborgen zijn veld kip, varken en schaap afgesloten middels een omheining. Veld schaap is helemaal omringd door water en daarom ook volledig omheind, maar het is ook mogelijk om bij dit veld te vissen. Veld ezel is voor de gezinnen met avontuurlijke kinderen, het veld is niet omheind wat de kinderen de mogelijkheid geeft om te ravotten bij poldersportattributen die naast het veld zitten.

Naast de 50 campingplaatsen, heeft Camping De Boerinn sinds dit jaar ook 7 volledig uitgeruste safaritenten op de camping staan. De voor 5 personen geschikte safaritenten zijn uitgerust met vaste bedden, eigen badkamer en een keukentje. De safaritenten hebben een gunstige zonligging waardoor kamperen bij de boer nog nooit zo ontspannend was!

Faciliteiten bij De Boerinn

De vele beschikbare faciliteiten bij Camping De Boerinn zorgen ervoor dat je kunt genieten van een prettig verblijf bij de boer. De receptie van Camping De Boerinn voelt aan als een huiskamer, waardoor je je al thuis voelt vanaf het moment dat je aankomt! Op het terrein zijn er twee horecapunten aanwezig waar je dagelijks kunt genieten van koffie, drankjes, lunch, diner en snacks. Met een aan het water gelegen terras heeft het restaurant in de zomer zelfs een barbecue zodat er lekker gegrild kan worden. Daarnaast kunnen er ook dagelijks diverse snacks afgehaald worden, zodat je ook lekker kunt eten op je eigen campingplek.

Uiteraard valt er op Camping De Boerinn genoeg te doen voor zowel jong als oud! Er zijn verschillende activiteiten voor zowel binnen als buiten waar creativiteit, plezier, teambuilding en actief bezig zijn centraal staan. Tijdens het hoogseizoen is er ook animatie aanwezig op de camping en worden er, afhankelijk van het weer, programma’s aangeboden met verschillende activiteiten geschikt voor het hele gezin.

Omgeving van Camping De Boerinn

Naast alle activiteiten op Camping De Boerinn, zijn er ook genoeg andere dingen te doen in de omgeving. Midden in het Groene Hart gelegen is de camping gevestigd en daardoor in de buurt van verschillende leuke plaatsen zoals Kamerik, Woerden en Utrecht. Door het Groene Hart kun je een wandelroute volgen of haal bij de receptie een van de vele diverse fietsroutes op. Liever een activiteit voor de kinderen? In de buurt van Camping De Boerinn zit een buitenzwembad, indoorspeeltuin en het Archeon.

Kamperen op boerderijcamping De Boerinn

Al met al kan er geconcludeerd worden dat kamperen bij Camping De Boerinn een unieke ervaring is. Jij en je kinderen hoeven je niet te vervelen, maar tegelijkertijd kun je heerlijk ontspannen in de natuur. Wil je ook kamperen bij de boer? Bekijk dan onze website voor meer informatie of neem contact op wanneer je graag meer informatie zou willen!

Vraag hier een offerte aan

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Zijn honden bij jullie toegestaan?

Ja, mits aangelijnd en niet in niet in de buurt van onze dieren.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business