Camping in Kamerik

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Camping in Kamerik

Home » Camping in Kamerik
Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Met 50 ruime kampeerplekken is Camping De Boerinn in Kamerik de ideale camping voor zowel jong als oud. Kom tot rust in dit prachtige stukje natuur gelegen in het Groene Hart, maar dichtbij de gemakken van de grote steden van Nederland. Zo zijn er diverse (boeren)activiteiten waar aan deelgenomen kan worden op de camping, maar kan er ook gewoon lekker worden gekampeerd met de familie of worden geknuffeld met de dieren. Op deze kleine camping in Kamerik is er voor iedereen wat te beleven. Wees welkom om je caravan, camper of tent op een van onze kampeervelden neer te zetten! Houd je meer van luxe? Reserveer van een van onze zeven compleet ingerichte safaritenten.

Activiteiten op de camping

Er zijn genoeg activiteiten te doen op de camping en voor campinggasten zijn sommige activiteiten zelfs gratis tijdens een verblijf op de camping! Zo is suppen of kanoën over de wateren rondom de camping helemaal gratis voor onze campinggasten. Verder hebben we nog tal aan andere activiteiten! Deze zijn gemakkelijk te boeken op onze website of bij de receptie van de camping. Deze activiteiten zijn gebaseerd op de alle leeftijden! Denk bijvoorbeeld aan knutselen voor de allerkleinsten, of leuke spellen voor de iets oudere kinderen. Liever iets met de hele familie? Er is altijd een geschikte activiteit voor iedereen.

Activiteiten in Kamerik en omgeving

Naast activiteiten op de camping zijn er ook genoeg activiteiten in Kamerik en omgeving te doen. Kamerik ligt namelijk in het Groene Hart waar er veel gefietst en gewandeld kan worden. Liever een dagje winkelen of musea bezoeken? In de buurt van Kamerik zitten ook Woerden en Utrecht gevestigd, dus ook in de omgeving is er genoeg te doen voor een heerlijk dagje uit!

Kamperen bij de boer in Kamerik

Wil jij ook kamperen bij de boer in Kamerik? Boek dan nu eenvoudig en snel via onze website een kampeerplek op onze boerencamping. Neem ook gerust contact met ons op bij vragen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business