Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Camping in het Groene Hart

Home » Camping in het Groene Hart
Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Camping de Boerinn is een heerlijke camping midden in het Groene Hart, waar je wakker kunt worden met een prachtig uitzicht over land en het geluid van zingende vogels. Ontvlucht de stadsdrukte door je tent op te zetten op één van de kampeervelden van Camping de Boerinn, alwaar de kinderen lekker kunnen ravotten op en rondom ons terrein. Met 50 ruime campingplaatsen is Camping de Boerinn een geliefde familiecamping midden in het Groene Hart.

Boerderijcamping

Boerderijcamping de Boerinn biedt verschillende mogelijkheden voor kamperen aan! Zo zijn er vier campingvelden die geschikt zijn voor tenten, campers en caravans, maar zijn er ook safaritenten en trekkershutten voor de luxe kampeerders. De safaritenten zijn geschikt voor vijf personen en hebben een eigen badkamer, keuken en vaste bedden. Alle kampeerplekken zitten dicht bij de activiteiten en faciliteiten op de camping. Daarnaast heb je ook alle voordelen van het Groene Hart om de hoek!

Activiteiten en faciliteiten

Er zijn veel verschillende activiteiten en faciliteiten die Camping de Boerinn, maar ook het Groene Hart, bieden! Zo is er georganiseerde animatie op de camping in het hoogseizoen en mogen campinggasten gratis gebruik maken van de supboards en kano’s om over het water te varen. Ook de activiteit klompengolf is gratis beschikbaar voor onze campinggasten! Daarnaast zijn er nog tientallen andere activiteiten beschikbaar op ons terrein, die tegen betaling gedaan kunnen worden! Lekkere trek na een activiteit? Dan kan je terecht bij onze horeca die je graag voorziet van een lekkere borrelhap, lunch, BBQ of diner!

Kamperen in het Groene Hart

Kamperen in het Groene Hart bij Camping de Boerinn is een uitstekend idee als je graag de stadsdrukte wil ontvluchten, maar toch voldoende entertainment wilt hebben voor de kinderen en/of jezelf. Zo heeft Camping de Boerinn alles waar jullie als ouders, maar ook de kinderen, van dromen! Boek eenvoudig en snel een campingplek op onze website!

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business