Poldersport basisschool | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Boerencamping kindvriendelijk

Home » Boerencamping kindvriendelijk
Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

De omgeving van Boerderij De Boerinn is bij uitstek een kindvriendelijke camping. Zo bent u bijvoorbeeld verzekerd van een veilig terrein door de omheining die de slootkanten afsluiten. Bij alle activiteiten waaraan de kinderen kunnen deelnemen zullen waar nodig is begeleiders aanwezig zijn. De boerderij biedt wat dat betreft een uitstekende gelegenheid voor kinderen om zich op de boerencamping volledig uit te leven tussen de touwbruggen, skelters en dieren. In de groene omgeving kunnen ze naar hartenlust buitenspelen en kunt u met het gehele gezin deelnemen aan allerlei activiteiten. Geniet gezamenlijk van het kanovaren, een spannend potje klompengolf of bijvoorbeeld de uitdagende Polderchallenge!

Kindvriendelijke camping velden

De camping velden zijn kindvriendelijk ingericht, zo zijn de velden Kip, Varken en Schaap voorzien van een omheining waardoor de kinderen de slootkant niet kunnen bereiken of het terrein onbedoeld kunnen verlaten. Bij het veld Ezel zijn er echter diverse poldersportattributen aanwezig waar de kinderen onder begeleiding naar hartenlust gebruik van mogen maken. Bij het veld Kip kan er zelfstandig gespeeld worden in de nabijgelegen stroberg en jongveestal. Bij het veld Varken zijn in plaats daarvan een speeltuin-huisje en zandbak aanwezig.

Voor alle leeftijden altijd wat te beleven op kindvriendelijke camping

Het is simpelweg een camping om je nooit te vervelen, want elke dag is er genoeg te doen en te beleven. Voor het hele gezin stellen we een programma samen, afhankelijk van het weer vinden de activiteiten zich binnen en/of buiten plaats. Elke ochtend is er in ieder geval de Kinderclub voor de kinderen t/m 6 jaar. De spelletjes die de kinderen kunnen spelen zijn onder begeleiding, als ouder heeft u dan de rust en kunt ze na afloop weer ophalen.

Smullen met de hele familie

De kindvriendelijkheid van de camping uit zich niet alleen in het uitgebreide aanbod aan activiteiten waaraan de kinderen kunnen deelnemen, want u kunt daarna ook heerlijk uit eten met het hele gezin. Zo is er een pannenkoekenavond waarbij u deze onbeperkt kunt eten en organiseren we een waar Frietfestijn met een bingo. Op die avond zal er ook een kinderdisco plaatsvinden waarbij de voetjes van de vloer mogen.

Welkom met het hele gezin op kindvriendelijke camping

U bent dus met het hele gezin van harte welkom op de camping van Boerderij De Boerinn. Hier bent u zich er van verzekerd dat u zult kamperen in een groene, veilige en voor de kinderen vermakelijke omgeving. Bekijk hier alle informatie over de campingplaatsen en de plattegrond.

Veelgestelde vragen

Gaan de buitenactiviteiten door bij slecht weer?

De activiteiten gaan altijd door, tenzij het niet verantwoord is vanwege bijvoorbeeld onweer. Op de dag zelf wordt er dan een alternatief programma met jullie besproken.

Mag het zusje of broertje gratis mee naar het kinderfeestje zonder mee te doen aan de activiteit?

Zusjes of broertjes kunnen mee naar de boerderij. Voor alle deelnemers aan de activiteit worden kosten in rekening gebracht.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business