Boerderij De Boerinn biedt alle ruimte voor jullie bruiloft

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Boerderij De Boerinn biedt alle ruimte voor jullie bruiloft

Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Auteur: Hugo Oudejans

In de afgelopen twee jaar zijn door het coronavirus veel plannen en bruiloften uitgesteld. Ten opzichte van een jaar geleden, is er al veel meer mogelijk en begint het aantal plannen voor bruiloften toe te nemen. Dit is dan ook voor jullie het juiste moment om aan de slag te gaan met het maken van plannen voor jullie bruiloft.

Bruiloft organiseren op het platteland

Hebben jullie altijd al gedroomd van een bruiloft op het platteland? Dan is Boerderij De Boerinn de juiste locatie voor jullie. Onze boerderij biedt de juiste sfeer en ruimte voor een mooie bruiloft. De diverse zalen, gelegen op de diverse locaties op het terrein, bieden voldoende ruimte en mogelijkheden voor jullie perfecte dag. Met een wijds uitzicht over de polder en de omringende weilanden, is het de juiste locatie voor een bruiloft volledig in stijl van het platteland.

Voldoende ruimte op te trouwen

Boerderij De Boerinn is de perfecte trouwlocatie voor het organiseren van een bruiloft op het platteland. De boerderij heeft diverse zalen ter beschikking, er zit altijd een perfecte zaal tussen die is afgesteld op jullie wensen. Wij kunnen diverse zalen ombouwen tot een trouwzaal voor de trouwceremonie. Mocht het nodige zijn, Boerderij De Boerinn biedt alle ruimte voor een coronaproof trouwerij. Met 3.000 m2 aan accommodaties op het landgoed van 30 hectare zal het niet snel te druk worden.

Trouwen op de boerderij

Boerderij De Boerinn helpt jullie graag bij het plannen en organiseren van jullie bruiloft. Wij denken graag met jullie mee over last minute beslissingen en de mogelijkheden binnen de boerderij. Mocht onverhoopt de bruiloft toch verplaatst worden, dan is dat voor ons geen enkel probleem. Wij hanteren gunstige annuleringsvoorwaarden. Zijn jullie geïnteresseerd in het vieren van jullie bruiloft bij Boerderij De Boerinn. Neem dan vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden en de voorwaarden te bespreken.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business