Camping De Boerinn | Camping reservering

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Bekijk onze winterboerderij! Winkelwagen 0

Boek je zomervakantie bij Boerderij De Boerinn

Vergaderen: Boek een vergadering in maart en krijg gratis klompengolf als vergaderbreak!
Auteur: Hugo Oudejans

Heb jij je zomervakantie al geboekt? Bij Camping De Boerinn hebben wij nog een aantal plekken vrij deze zomer voor een ontspannen verblijf. Bij Camping De Boerinn geniet je van de rust en het prachtige uitzicht over de polder in het Groene Hart. De camping is voor een groot deel vernieuwd en nog uitgebreider geworden, met behoud van de charme van een kleine boerderijcamping.

Ontspannen op Camping De Boerinn

Camping De Boerinn is een echt boerderijcamping met vijftig campingplaatsen geschikt voor campers, tenten, caravans en vouwwagens. Voor zowel jong als oud zijn er vele beschikbare activiteiten op het terrein van De Boerinn te doen, maar ook in de omgeving van de camping. Bij Camping De Boerinn kom je helemaal tot rust tussen de prachtige natuur.

Nieuw bij Camping De Boerinn

Nieuw dit jaar bij Camping De Boerinn zijn 7 volledig ingerichte Safaritenten. De safaritenten bieden slaapplek voor 5 personen en zijn voorzien van een keuken met complete keukeninventaris. Daarnaast heeft de safaritent een badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. Het is mogelijk om een bedlinnen-pakket bij het verblijf te boeken, zodat jullie nog meer ontspannen op reis gaan.

Trekkershut bij Camping De Boerinn

Mocht je meer geïnteresseerd zijn in een kort verblijf bij camping De Boerinn, bieden wij de Trekkershutten aan. Onze Trekkershutten zijn uitermate geschikt voor mensen die graag rondtrekken door het hele land en 1 tot 3 nachten verblijven op een locatie. Onze hutten zijn met name bestemd voor mensen die licht bepakt reizen. De Trekkershutten zijn geschikt voor 3 personen en zijn voorzien van een Senseo-koffiezetapparaat en een kachel. Sanitaire voorzieningen zijn te vinden op loopafstand in een sanitair-gebouw. Een bedlinnenpakket kan bij het verblijf geboekt worden, zodat je nog lichter kunt reizen.

Boek vandaag nog je verblijf bij camping De Boerinn en ontspan deze zomer nog in de mooie natuur van het Groene Hart.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business