Blijven jullie kamperen tijdens onze Zomerboerderij?

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Blijven jullie kamperen tijdens onze Zomerboerderij?

Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Auteur: De Boerinn

Het is bijna zover! De Zomerboerderij bij Boerderij De Boerinn gaat binnenkort van start. Hebben jullie al een ticket bemachtigd? Vanaf woensdag 26 tot en met vrijdag 28 juli is er namelijk van alles te doen op onze boerderij. Met een breed scala aan activiteiten, van knutselen en bakken tot sporten en klauteren, is er bovendien voor iedereen wat te doen bij Boerderij De Boerinn.

Reserveer nu voor de zomerboerderij

Workshops en activiteiten op onze Zomerboerderij

Op onze Zomerboerderij kun je in de buitenlucht genieten van diverse activiteiten. Zo kunnen jullie met de kano door onze polder varen, op het springkussen springen en meedoen aan de kleurwedstrijd. Jullie bepalen het zelf.

Echter vinden wij het ook belangrijk om de kinderen iets van kennis mee te geven. Daarom kunnen zij ook deelnemen aan verschillende workshops. Zo leren de kinderen op spelende wijze alles over wat er op en rondom de boerderij gebeurd. Onze Brahma kippen zitten bijvoorbeeld al met smart op jullie te wachten!

Vergeet overigens ook geen gedag te zeggen tegen Kees Konijn. Hij verzorgt een disco waarbij alle kinderen lekker kunnen dansen. Heupjes los dus!

Bekijk alle activiteiten en workshops welke te beleven zijn op de zomerboerderij pagina.

Rustig plekje op de boerderij

Uiteraard hoeven jullie niet de gehele dag rond te rennen op onze boerderij. De volwassenen kunnen onder het genot van een lekker kopje koffie, een drankje of een lunch genieten van het prachtige uitzicht dat onze boerderij te bieden heeft. Mochten jullie liever even binnen zitten dan kan dat uiteraard in onze restaurantruimte of serre.

Kamperen bij Camping De Boerinn

Wisten jullie trouwens ook al dat de toegang tot onze Zomerboerderij volledig gratis is wanneer jullie blijven overnachten op onze camping? Twijfel dus niet langer en reserveer direct jullie plekje, zodat jullie geen enkele workshop of activiteit hoeven te missen! De Zomerboerderij is te bezoeken van 10:00 tot 16:00. Hierna kunnen jullie dus lekker bijkomen van een gezellige dag bij jullie tent, caravan, safaritent of trekkershut. Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. Reserveer eenvoudig via de onderstaande knop!

Bij eventuele vragen en/of opmerkingen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen via onze contactpagina.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business