Familiefeest klompengolf | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Bijzonder familie uitje

Home » Bijzonder familie uitje
Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Als familie is het leuk om eens in de zoveel tijd met zijn allen bijeen te komen om een leuke dag te beleven. Hierbij is het uiteraard fijn wanneer de gehele dag op één locatie plaats kan vinden. Boerderij De Boerinn is de perfecte locatie voor een bijzonder familie uitje. Of jullie je dag binnen of buiten plaats willen laten vinden, op de boerderij is het mogelijk. Jullie gehele dag kan door ons verzorgd worden; van lekker eten tot leuke activiteiten en er zijn zelfs mogelijkheden om te overnachten. Bespreek jullie ideeën vooral eens met ons. Met onze jarenlange ervaring kunnen we jullie namelijk altijd helpen met de invulling van jullie ideale dag.

Diverse activiteiten

Op onze boerderij zijn enorm veel activiteiten te beleven, zowel indoor als outdoor. Wanneer jullie met een echt grote groep komen is het vaak aan te raden om een voor wisselprogramma te kiezen. Zo kan de ene helft bijvoorbeeld meedoen aan de polderchallenge terwijl de andere helft aan een potje klompengolfen begint. Op deze manier blijft iedereen bezig en zijn er geen momenten om je überhaupt te kunnen vervelen!

Blijf een hapje eten

Tussendoor kan er natuurlijk ook voor het nodige eten en drinken worden gezorgd. Zo kan er een heerlijk lunchbuffet voor jullie klaargezet worden, maar kan de dag ook worden afgesloten met een verrukkelijke barbecue. Deze bestaat uit verschillende vleessoorten, zeevruchten en seizoensgroenten. Geef hiervoor wel op tijd de dieetwensen door, zodat wij kunnen zorgen dat iedereen optimaal van het diner kan genieten.

Overnachting in de natuur

Om niet te hoeven bepalen wie naar huis moet rijden, kunnen jullie natuurlijk ook lekker blijven overnachten op onze camping. We beschikken zonder twijfel over genoeg campingplekken, trekkershutten en safaritenten. Onze camping bevindt zich midden in de natuur, dus een prachtig uitzicht bij het wakker worden is gegarandeerd. Bekijk hieronder direct of er plek is op de gewenste dagen en reserveer!

Een bijzonder familie uitje vier je dus bij Boerderij De Boerinn. Neem voor al jullie vragen gerust eens contact met ons op. We helpen jullie graag verder en kunnen bovendien meedenken met de invulling van jullie perfecte familiedag!

Veelgestelde vragen

Gaan de buitenactiviteiten door bij slecht weer?

De activiteiten gaan altijd door, tenzij het niet verantwoord is vanwege bijvoorbeeld onweer. Op de dag zelf wordt er dan een alternatief programma met jullie besproken.

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business