Bedrijfsuitje Midden Nederland

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Bedrijfsuitje Midden Nederland

Home » Bedrijfsuitje Midden Nederland
Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Wil je een uniek bedrijfsuitje in Midden Nederland organiseren? Bij Boerderij de Boerinn hebben wij tal van mogelijkheden om te zorgen dat jullie bedrijfsuitje het evenement van het jaar zal worden. Kies voor losse activiteiten of laat je verrassen door één van onze complete arrangementen. Dankzij ons ruime aanbod met diverse soorten activiteiten voor bedrijfsuitjes in Midden Nederland, is er voor ieder bedrijf wat wils.

Originele bedrijfsuitjes organiseren in Midden Nederland

Bij Boerderij de Boerin is het mogelijk om jullie bedrijfsuitje geheel naar wens samen te stellen. Dit is mogelijk door zelf de diverse activiteiten en bijbehorende extra’s uit te kiezen. Zo is het mogelijk om na een gezellige middag boerenstalspelen tot rust te komen met een overheerlijke boeren high tea. U heeft de keuze uit een grote diversiteit aan indoor- en outdoor activiteiten. Daarnaast is het ook mogelijk om complete arrangementen te boeken. Afhankelijk van het soort arrangement, zijn hier een of meerdere activiteiten en diverse hapjes en drankjes bij inbegrepen. Indien gewenst is het zelfs mogelijk om een bedrijfsuitje met overnachting te boeken!

Locatie bedrijfsuitje

Geniet van de sfeer van het platteland terwijl jij en je collega’s fanatiek aan het schapendrijven, poldersporten of kanovaren zijn. Na een dag gevuld met teambuildingsactiviteiten, is het mogelijk om te genieten van een overheerlijke barbecue aan het water. Jullie zullen gegarandeerd met een voldaan gevoel terug naar huis toe keren. Onze boerderij is gunstig gelegen in Midden Nederland, nabij Kamerik, Woerden en Utrecht. Tevens beschikken wij over ruim voldoende gratis parkeerplekken en zijn dan ook eenvoudig te bereiken met de auto.

Bedrijfsuitje Midden Nederland bij Boerderij de Boerinn

Wil je graag een activiteit of arrangement boeken, of heb je vragen over onze bedrijfsuitjes in het midden van Nederland? Neem dan gerust contact met ons op. Al je vragen kan je mailen naar info@deboerinn.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0348 – 40 12 00. Samen stellen we een onvergetelijk bedrijfsuitje voor jou en collega’s samen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business