foodtruck festival | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Bedrijfsfestival organiseren? Boerderij De Boerinn helpt je met elke stap!

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: De Boerinn

Yay, er is wat te vieren! Na een mooi jaar willen jullie alle werknemers bedanken voor hun geweldige inzet met een bedrijfsfestival. Maar hoe pak je dit nu precies aan? Er komt namelijk een hoop kijken bij het opzetten van een bedrijfsfestival. In dit artikel helpen we je een beetje op weg.

Prik direct een datum

Allereerst dient er een datum geprikt te worden. Een bedrijfsfestival is een groots feest, waar zoveel mogelijk collega’s bij aanwezig moeten zijn. Begin daarom ruim op tijd met het versturen van de uitnodigingen. Zo kunnen ouders een oppas regelen voor hun kids en zorg je ervoor dat er geen nieuwe afspraken op deze datum worden gemaakt. De vuistregel hierbij is dat de uitnodiging minimaal 6 weken voor aanvang van het feest dient te worden verstuurd, maar hierbij geldt uiteraard; hoe eerder, hoe beter!.

De juiste gastenlijst

Naar wie stuur je stuur je deze uitnodiging? De gastenlijst is belangrijk bij een dergelijk festival. Zie je het meer als een groot personeelsfeest dan, zoals de naam al aangeeft, nodig je enkel het personeel uit. Hierbij is het vaak niet gepast dat er mensen aansluiten van buiten de organisatie. Bij een bedrijfsfeest is dit echter vaak wel toegestaan. Stel dit dus van tevoren vast, zodat niemand voor onverwachte teleurstellingen komt te staan. Zo weet het personeel of hun partner mee mag, en weten jullie hoeveel mensen er verwacht kunnen worden. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk! Voor een bedrijfsfestival geldt vaak dat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen en mogen genieten en dat partners en eventueel zelfs kinderen van harte welkom zijn.

Het vinden van een geschikte festivallocatie

Waar vindt het bedrijfsfestival precies plaats? Bij een bedrijfsfestival is het vooral belangrijk om de juiste hoeveelheid ruimte te kiezen. Je wilt immers voldoende sfeer hebben, maar ook niet dat iedereen zich als een ingeblikt sardientje voelt. Daarnaast is een centrale locatie vaak erg belangrijk, zodat iedereen makkelijk naar de locatie af kan reizen. Let hierbij bovendien op of er voldoende parkeergelegenheid is bij de locatie of zorg bijvoorbeeld voor een bus waarin iedereen naar de locatie wordt vervoerd.

Hapjes en drankjes

Uiteraard horen er bij een festival ook lekkere hapjes en drankjes. Zorg er daarom voor dat er voldoende te eten en drinken is. Door dit bijvoorbeeld te organiseren middels verschillende foodtrucks is er voor ieder wat wils, en kunnen zij dit halen op het moment dat zij ook daadwerkelijk ergens trek in hebben. In combinatie met voldoende drankjes en leuke muziek zal de bezoekers al snel een echt festival gevoel geven.

Sfeervolle muziek

Muziek is dan ook een belangrijk punt, dit zorgt namelijk voor de juiste sfeer. Door het inhuren van een DJ kan de muziek aangepast worden naar mate de tijd strekt. Vaak bestaat de groep mensen uit verschillende doelgroepen, waar een dj vaak goed op in kan spelen. Daarentegen zorgt een band juist voor meer interactie met het publiek. Mocht het feest een bepaald thema bevatten, dan is het uiteraard een goed idee om hier ook de muziek op aan te laten sluiten. Het draait immers allemaal om de juiste sfeer. Op een festival staat de muziek vaak erg hard, maar hier is tegelijkertijd ook genoeg ruimte om er even van te ontsnappen. Zorg dus ook voor een ruimte waar mensen even tot rust kunnen komen en makkelijk een gesprek kunnen voeren.

Bedrijfsfestival organiseren bij Boerderij De Boerinn

Bij Boerderij De Boerinn kan je samen met je collega’s en/of relaties genieten van de ondergaande zon en prachtig uitzicht over het polderlandschap tijdens jullie eigen bedrijfsfestival. Bijvoorbeeld onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes vanuit diverse foodtrucks. Het gehele traject kunnen wij van a tot z voor je verzorgen, waarbij je het zo gek kunt maken als je zelf wilt. Zo kan er ook gekozen worden voor een meerdaags bedrijfsevenement, zijn er verschillende activiteiten te plannen en kan er zelfs worden overnacht op onze camping. Schroom dus vooral niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business