Activiteitencamping

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Activiteitencamping

Home » Activiteitencamping
Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Ontdek de allerleukste boeren activiteiten op de activiteitencamping van Boerderij De Boerinn. Zowel binnen als buiten de vakanties om kun je deelnemen aan diverse leuke activiteiten tijdens je verblijf op camping De Boerinn. Er zitten verschillende kosteloze activiteiten bij het verblijf op de camping inbegrepen, daarnaast zijn er ook nog veel meer activiteiten bij te boeken.

Kosteloze activiteiten

Tijdens je verblijf op de camping kun je kosteloos klompengolfen, kanoënd, suppen, zwemmen, vissen, skelteren, naar de speeltuin of neem een kijkje bij de dieren in de boerenstal. Verder kun je ook voetballen of speel samen een potje jeux de boules op de jeux de boules baan. Overigens zijn er ook diverse indoor activiteiten te beleven zoals curlen, boogschieten of andere boerenspellen.

Vakanties

Tijdens de mei- en zomervakantie is er voor kinderen tot 6 jaar oud elke ochtend een kinderclub waar allerlei activiteiten voor worden georganiseerd. Voor oudere kinderen worden tijdens de vakanties activiteiten als boogschieten, poldersporten en een kampvuur waar jullie marshmallows kunnen eten georganiseerd. Daarnaast is het mogelijk om ’s morgens vroeg de dierenverzorger te helpen met het voeren van onze boerderijdieren.

Extra activiteiten

Op Boerderij De Boerinn is er altijd iets te doen! Voor degene die houden van een uitdagende challenge is de polderchallenge echt een leuke activiteit. Strijd tegen elkaar en laat zien wie als snelste de hindernissen over de sloot trotseert. Voor wie liever een iets ontspannen activiteit wil doen tijdens het verblijf op de camping is een les geitenyoga erg leuk. Ontspan tijdens een laagdrempelige yogales terwijl de geiten je begroeten. Wil je ook graag de omliggende omgeving van De Boerinn verkennen? Ga dan op pad met bijvoorbeeld een e-choppers en rijd een rondje door de prachtige polders van het groene hart. Mocht je lekkere trek hebben na een dag vol activiteiten op de boerderij, dan kun je terecht bij onze horeca die je graag voorziet van een lekkere borrel met hapjes, een lunch, diner of een heerlijke BBQ.

Neem conctact op met activiteitencamping De Boerinn

Kom zeker een keer langs om deel te nemen aan een van onze vele activiteiten tijdens je verblijf op onze camping. Reserveer jullie plekje alvast via onze website of wanneer je nog vragen hebt kun je gerust contact met ons opnemen, wij beantwoorden graag al jouw vragen!

 

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business