Activiteit poldersport | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Activiteiten groep

Home » Activiteiten groep
Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Er zijn op onze boerderij heel veel activiteiten met een groep te beleven! Of je nou komt voor een personeelsuitje, afdelingsuitje of gewoon voor een groepsuitje met vrienden of familie, het kan allemaal bij Boerderij De Boerinn! We hebben een ruim aanbod aan activiteiten, welke veelal het gehele jaar door te doen zijn. Zo kan er ook gekozen worden uit zowel indoor als outdoor activiteiten. Willen jullie meerdere activiteiten met jullie groep inplannen? Stel dan zelf een dagprogramma samen voor een leuke en gezellige dag op onze boerderij!

Indoor activiteiten groep

We hebben een groot aanbod aan indoor activiteiten voor groepen, die op ieder moment aangevraagd kunnen worden. Elk seizoen zijn er bovendien verschillende seizoensactiviteiten te doen. Zo is er in de winter de mogelijkheid om te curlen op onze curlingbaan, waarbij natuurlijk ook glühwein en warme chocomel niet mogen ontbreken!

Ook qua intensiteit bieden wij bij Boerderij De Boerinn veel verschillende opties. Voor de creatieveling is er te kiezen uit hout graveren of melkkruk schilderen. Jullie worden hierin nauwkeurig begeleid en mogen deze natuurlijk ook weer mee naar huis nemen. Wanneer jullie het aandurven is het ook mogelijk om een poging te wagen om te ontsnappen uit onze escaperoom (De Melkput). Hier kunnen echter maximaal 10 personen tegelijk gebruik van maken, houdt hier dus rekening mee tijdens het uitstippelen van jullie dag!

Outdoor activiteiten groep

Alle outdoor activiteiten voor een groep op onze boerderij zijn over het algemeen iets actiever. Zo kunnen jullie bijvoobeeld het goed geboerd arrangement boeken waarin er verschillende boerenspellen worden gespeeld en jullie het in teamverband tegen elkaar op mogen nemen tijdens het poldersporten. Je kunt hierbij natuurlijk zo fanatiek zijn als je zelf wilt en de spellen zijn bovendien geschikt voor zowel jong als oud. Bij dit arrangement zit ook een barbecue inbegrepen, zodat niemand honger hoeft te hebben na de diverse activiteiten.

Activiteiten voor een groep bij Boerderij De Boerinn

Er zijn enorm veel verschillende activiteiten te beleven op onze boerderij. Bekijk alle activiteiten voor een groep op onze website en laat ons weten hoe jullie dag samengesteld dient te worden. Het kan soms lastig te zijn om de juiste samenstelling te kiezen voor jullie groep, schroom dan ook vooral niet om een van onze medewerkers je te laten helpen door contact met ons op te nemen!

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik het aantal personen aanpassen?

Het is mogelijk tot 1 week voor de bezoekdatum het aantal personen en dieetwensen door te geven.

Kunnen wij zonder begeleiding poldersporten?

We hebben onze eigen begeleiding die de veiligheid waarborgt en het is daarom niet mogelijk om zonder onze begeleiding te poldersporten.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business