Poldersport basisschool | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Actief schoolreisje

Home » Actief schoolreisje
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Een actief schoolreisje is het ideale avontuur voor leerlingen om elkaar goed te leren kennen, met elkaar te leren samenwerken en om een dag sportief en gezond bezig te zijn. Bij Boerderij de Boerin kunnen we een programma voor jullie groep samenstellen waarin we ontvangst met koffie of thee voor de begeleiders, diverse actieve uitdagingen en een pauze om op te frissen kunnen inplannen. We hebben ruime ervaring met het organiseren van actieve schoolreisjes. Dus of je nu een schoolreisje voor een basisschool, middelbare school of hogeschool wilt organiseren, bij Boerderij de Boerinn ben je aan het juiste adres!

Het doel van een actief schoolreisje

Tijdens een actief schoolreisje bij Boerderij de Boerinn zullen de leerlingen verscheidene uitdagingen aangaan, elkaar aanmoedigen en hard werken om een overwinning te kunnen vieren. Het is de perfecte manier om de band tussen de scholieren te versterken. Op het einde van de dag zullen de leerlingen moe, maar voldaan weer terug naar huis keren.

De diverse actieve uitdagingen

Activiteiten als poldersport en kanovaren worden het meest gekozen bij een actief schoolreisje. Tijdens het poldersporten trotseert elk team (onder begeleiding van een recreatieleider) de diverse uitdagende onderdelen op het land en water. Het kanovaren is een sportieve bezigheid waarbij de deelnemers ook nog eens de tijd hebben om te genieten van de omgeving. Beide activiteiten duren gemiddeld 1,5 uur. Samen kunnen ze dus een mooi dagdeel vullen.

Boek een actief schoolreisje bij Boerderij De Boerinn

Of je nu met een grote of kleine groep komt, ons erf beschikt over ruim voldoende gratis parkeerplekken. Ook voor groepen die met een bus komen, hebben we parkeerplek. Wanneer je een offerte wilt ontvangen kun je op de onderstaande knop klikken. Uiteraard kun je ook vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer je vragen of speciale wensen hebt. Dit doe je door te bellen naar 0348 – 40 12 00 of stuur je vragen over een actief schoolreisje via ons online contactformulier.

Schoolreisje aanvragen

Veelgestelde vragen

Gaan de buitenactiviteiten door bij slecht weer?

De activiteiten gaan altijd door, tenzij het niet verantwoord is vanwege bijvoorbeeld onweer. Op de dag zelf wordt er dan een alternatief programma met jullie besproken.

Kunnen wij zonder begeleiding poldersporten?

We hebben onze eigen begeleiding die de veiligheid waarborgt en het is daarom niet mogelijk om zonder onze begeleiding te poldersporten.

Tot wanneer kan ik het aantal personen aanpassen?

Het is mogelijk tot 1 week voor de bezoekdatum het aantal personen en dieetwensen door te geven.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business