Poldersport bij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Actief kinderfeestje

Home » Actief kinderfeestje
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Boerderij De Boerinn is de perfecte locatie voor het vieren van een actief kinderfeestje. De kinderen kunnen zich helemaal uitleven op het grote terrein van de boerderij, waar altijd genoeg valt te beleven. Op het terrein staan genoeg skelters klaar en ook aan de dieren kan altijd een bezoek worden gebracht. Een actief kinderfeestje bij De Boerinn brengt sowieso een middag vol plezier met zich mee.

Actief kinderfeestje op de boerderij

Bij Boerderij De Boerinn zijn alle kinderen welkom voor het vieren van een actief kinderfeestje. Onze buitenruimte met weilanden biedt eindeloos veel mogelijkheden en ruimte voor het organiseren van dag vol feestelijke activiteiten. Vooral in de zomer is een actief kinderfeestje een groot succes, maar ook in de winter hebben wij genoeg ruimte voor een origineel en actief kinderfeestje in één van onze stallen.

Kinderfeestje in de zomer

poldersport gaan jullie in twee teams de uitdaging met elkaar aan. Jullie balanceren over een touw en doen een estafette. Jullie bouwen bruggen over het water en proberen met een touwslinger droog de overkant te bereiken. Als je een beetje fanatiek bent, lukt het bijna niet om bij alle hindernissen droog de overkant te halen. Na afloop hebben we gelukkig een warme douche voor je klaar staan, om weer helemaal schoon te worden. Een actief kinderfeestje is in de zomer altijd een succes.

Kinderfeestje in het najaar

Ook in het najaar is de boerderij uitermate geschikt voor het vieren van een kinderfeestje. In het najaar zijn de stallen een fijne locatie om te ravotten en te spelen. In de stallen liggen voldoende spellen klaar en nemen jullie het tegen elkaar op tijdens zaklopen, kruiwagen estafette en zaklopen. Zo kunnen jullie warm en beschut genieten van de charme van Boerderij De Boerinn.

Actief kinderfeestje vieren bij De Boerinn

Wil jij ook jouw kinderfeestje vieren op onze boerderij? Boek dan een leuke middag bij Boerderij De Boerinn. Samen met jouw vrienden en vriendinnen beleef je een geweldige dag op de boerderij. Deze middag vol met activiteiten wordt onvergetelijk! Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden voor een actief kinderfeestje? Neem dan gerust contact met ons op om alle wensen voor jouw kinderfeestje met ons te bespreken.

Veelgestelde vragen

Kan ik het kinderfeestje kosteloos verplaatsen bij slecht weer?

Bij minder weer gaan we zo lang mogelijk door in het weiland. Extreme weersituaties zijn voor ons overmacht. Je mag in dit geval wel van ons verwachten dat wij er alles aan doen om de dag tot een succes te maken.

Kan ik ook met minder dan 10 kinderen komen voor een kinderfeestje?

Ja, maar er worden minimaal 10 kinderen in rekening gebracht, omdat er een begeleider van ons wordt ingezet.

Mag het zusje of broertje gratis mee naar het kinderfeestje zonder mee te doen aan de activiteit?

Zusjes of broertjes kunnen mee naar de boerderij. Voor alle deelnemers aan de activiteit worden kosten in rekening gebracht.

Mogen we zelf een verjaardagstaart meenemen?

Dat is mogelijk, mits je alles zelf verzorgd en netjes achterlaat. De limonade gaat via De Boerinn.

Wat gebeurt er als door eventuele aangescherpte coronamaatregelen het kinderfeestje niet door kan gaan?

Indien het feestje niet door kan gaan door regelgeving vanuit de overheid, dan kun je de dag kosteloos verplaatsen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business