Kinderfeestje | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: [email protected]

Kinderfeestje

Komt u onze boerderij bezoeken? Houd dan rekening met extra reistijd. Door werkzaamheden aan de A12 kan de extra reistijd oplopen tot een uur. »

Als er een plek waar kinderen zich lekker kunnen uitleven is het wel de boerderij. Als je op zoek bent naar een actief kinderfeestje, zit je bij ons goed. Kinderen raken niet snel uitgespeeld tussen de skelters, touwbruggen en dieren. Het enige wat je hoeft te doen is reserveren, de rest kun je aan ons overlaten. Ieder feestje krijgt zijn eigen begeleider mee die de kinderen meeneemt langs alle activiteiten. Ook is het mogelijk om te blijven eten!

Kinderfeestje poldersport Kinderfeestje poldersport met snacks
Toon activiteiten Toon arrangementen
Filters instellen
Kinderfeestje Poldersport | Boerderij de Boerinn
Kinder Poldersport
  • kinder poldersport

  • mini-muffins

  • ontvangst met limonade

  • vanaf €13,50 p.p.

  • 1,5 uur

  • minimaal 10 kinderen

Een actief kinderfeestje op de boerderij


In de zomer is het actieve kinderfeestje poldersport altijd een succes. Ons weiland staat vol met leuke en uitdagende spellen. In teams bouw je bruggen over het water, moet je balanceren over een touw, doe je estafette met een step en nog veel meer. Kun jij aan de overkant van de sloot komen met de touwslinger? Als je een beetje fanatiek bent lukt het bijna niet om droog de overkant te halen. Gelukkig hebben we daarna een warme douche om onder op te warmen. In het najaar is het kinderfeestje Boerenstalspelen een echte aanrader. In de stallen neem je het tegen elkaar op tijdens zaklopen, kruiwagen estafette en skelterrace. Voor de jonge kinderen bieden we Ontdek de Boerderij aan. De boer of boerin neemt jullie mee het terrein over en laat jullie zien wat er allemaal gebeurd op de boerderij. Jullie gaan langs de dieren, klimmen op de uitkijktoren en mogen alle vragen stellen die je te binnen schiet.

Maak het kinderfeestje compleet met iets lekkers


Geen zin om thuis met rommel achter te blijven? Reserveer dan van te voren ook een snack of tussendoortje erbij. Bij de reservering zit standaard limonade en een mini muffin inbegrepen. Maar het is ook mogelijk om het kinderfeestje uit te bereiden met taart of frituur. Na een vermoeiende activiteit is niets lekkerder dat een patatje met een snack! Kijk voor ons het gehele kinderaanbod op onze activiteitenpagina.

Reserveer eenvoudig een kinderfeestje via de onderstaande button.


Kinderfeestje poldersport

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200