Duurzaam vergaderen bij Boederij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Familiefeest locatie

Home » Familiefeest locatie
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Een familiefeest organiseren op het platteland in de omgeving van Utrecht? Boerderij De Boerinn heeft de perfecte familiefeest locatie waar kinderen buiten kunnen spelen en ouders een drankje kunnen nuttigen bij de bar of op het terras. Naast de locatie voor feestjes, beschikt De Boerinn tot een groot terrein met verschillende mogelijkheden voor jong en oud.

Ruim aanbod familiefeest locaties

Boerderij De Boerinn heeft een ruim aanbod aan locaties voor het organiseren van een familiefeest. Zo hebben we meerdere feestzalen variërend van 30 tot 200 personen. Genoeg ruimte dus voor jouw familie of om eventueel nog verre familie uit te nodigen. Daarnaast beschikken we over een zaal die eruitziet als een gezellig café waar je met de hele familie gezellig kunt feesten. We beschikken over twee grote zalen met ruimte buiten waarbij je prachtig uitzicht hebt op de polder en de zonsondergang. Deze zalen beschikken ook over een bar en geluidsapparatuur waarbij rekening is gehouden met genoeg plek voor een band of DJ, zodat er ’s avonds nog ruimte is voor een feestje. Neem gerust een kijkje met de familie op onze locatie, zodat jullie samen een geschikte zaal kunnen uitkiezen.

Leuke uitjes op locatie tijdens een familiefeest

Willen jullie naast een feest ook leuke activiteiten met elkaar uitvoeren? Boerderij De Boerinn heeft leuke indoor en outdoor activiteiten. Zo kan er in elke weerconditie iets gezelligs worden georganiseerd met je familie. Zijn jullie echte breinbrekers en kunnen jullie goed samenwerken? Dan is Escaperoom De Melkput echt iets voor jullie. Of vind jouw familie sportieve activiteiten erg leuk? Dan is poldersport, vrij schaatsen of boerenspelen misschien wel iets voor jullie. Zit jullie activiteit er nog niet tussen? Dan hebben we ook nog curling, schilderen, hout graven, bamboe bouwen en veel meer! Wil je meer weten over een activiteit, neem dan gerust contact op met ons.

Overnachten in alle rust bij Boerderij De Boerinn

Bij Boerderij De Boerinn zit je altijd goed voor een gezellig uitje met de familie of een groot familiefeest. Wil je met je familie meerdere dagen doorbrengen op de boerderij of overnacht je liever bij ons na het familiefeest? De Boerinn beschikt over een camping waar je heerlijk tot rust kan komen met het gezin. Neem de volgende ochtend ook nog een kijkje op de boerderij. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Bel gerust als je meer informatie wilt over een van onze zalen of activiteiten. We helpen je graag bij het plannen voor jullie familiefeest.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik betalen?

Op de dag zelf kan er gepind of contant betaald worden. Het is ook mogelijk om per factuur achteraf te betalen.

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Kunnen we blijven overnachten?

Ja, het is mogelijk om in een eigen tent, caravan of camper te kamperen op ons terrein. We zijn een gezinscamping en hebben rekening te houden met onze buren. Zie voor meer informatie de campingsectie op deze website.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business