Familiecamping

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Familiecamping

Home » Familiecamping
Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Camping De Boerinn is een ware familiecamping. Met onze verschillende velden is er bovendien genoeg plek voor het hele gezin en is er altijd wat te doen op onze camping. Zo is er tijdens schoolvakanties altijd een animatieprogramma vol met geweldige activiteiten, waarbij gedacht wordt aan jong en oud. Dit alles midden in de prachtige natuur van het Groene Hart!

Activiteiten

Er is op onze boerderij voor iedereen iets te doen. Van boogschieten tot geitenyoga en van kanovaren tot klompengolf. Of het nu zomer is of winter, je kunt met je hele familie gezellig allerlei activiteiten beleven op onze camping, dankzij de verschillende binnenruimtes.

Eten en drinken

Uiteraard kun je ook bij de horecagelegenheid van Boerderij De Boerinn terecht voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Al het eten wordt vers verbouwd op onze boerderij of door onze buurboeren. Zo komt bijvoorbeeld onze kaas van Boer Bert.

Bij een diner werken we vaak met drankafkoop, waarbij een bedrag per persoon per uur wordt gerekend. In dit assortiment is sap, fris, thee, koffie, huiswijn en bier ingegrepen.

Ook staan er verschillende borrels met wat lekkers klaar. Perfect om ’s avonds het gesprek op gang te laten komen, of juist de avond af te sluiten. Mocht je al nieuwsgierig zijn naar de verschillende hapjes is alvast de borrelkaart te bekijken.

Natuurlijke omgeving

De omgeving rondom Boerderij De Boerinn is enorm uitnodigend om lekker de natuur in te duiken. Zo is er te genieten van de schone lucht, het geluid van zingende vogels en een prachtig uitzicht. Heerlijk tot rust komen dus!

Blijf overnachten

Er zijn verschillende opties om te blijven overnachten op onze familiecamping. Zo kunnen jullie uiteraard jullie tent, camper of vouwwagen neerploffen op een van de 50 campingplaatsen. Echter is er ook te kiezen voor een trekkershut of safaritent. Hierbij hoeven jullie vrijwel geen bagage mee te nemen en kunnen jullie direct genieten!

Neem contact op met Boerderij De Boerinn

Kom vooral met de gehele familie langs om gezellig te kamperen op onze familiecamping. Reserveer jullie plekje via onderstaande knop, of neem eens contact met ons op voor alle vragen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business