Bruiloft locatie

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Bruiloft locatie

Home » Bruiloft locatie
Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Zijn jullie op zoek naar de perfecte bruiloft locatie? Bij Boerderij De Boerinn kunnen we de gehele dag, van trouwceremonie tot trouwfeest, voor jullie verzorgen. We denken graag met jullie mee om alle mogelijkheden te doorlopen en een unieke droombruiloft voor jullie neer te zetten. Zo laten wij al jullie wensen op deze speciale dag uitkomen!

Bruiloft locatie Utrecht

Op onze bruiloft locatie in Utrecht, gelegen in het midden van Groene Hart, heerst een vrije en losse sfeer. Niets moet, alles mag. Zo is er te kiezen uit verschillende binnen en buiten locaties, welke volledig naar eigen wens aangekleed kunnen worden. Onze weilanden, welke omringt zijn door natuur, vormen een prachtige achtergrond voor bijvoorbeeld jullie trouwceremonie. Welke uiteraard vervolgd kan worden door een heerlijk diner met een groots feest als afsluiter.

Festival bruiloft locaties

Je kunt het uiteraard nog veel groter aanpakken dan enkel een trouwfeest. Zo wordt een festival bruiloft ook steeds populairder. Denk aan een compleet verzorgde dag met livemuziek, foodtrucks en speciale decoratie. Een handig voordeel van onze locatie is dat wanneer jullie het prefereren, het feest ook (deels) binnen plaats kan vinden. Zo kunnen wij een of meerdere gecombineerde feestruimtes omtoveren tot een echt indoor bruiloft festival. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of het is mogelijk op onze boerderij.

Weekend bruiloft

Laat je jullie grote dag liever nog iets langer duren? Maak er dan een weekend bruiloft van! Blijf lekker met zijn allen overnachten op onze camping. Zo kunnen jullie vanaf het feest direct doorlopen naar onze camping en heerlijk slapen in een van onze safaritenten, trekkershutten of uiteraard in een zelf meegebrachte camper of tent. Je kunt er zo op deze manier ook voor kiezen om de ceremonie en de receptie op de eerste dag plaats te laten vinden en de volgende dag alles uit de kast te trekken voor een groots feest. Jullie beslissen het helemaal zelf!

Organiseer je bruiloft bij De Boerinn

Lijkt het jullie leuk om je bruiloft bij Boerderij De Boerinn te vieren? Neem dan eens contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Aangezien we al behoorlijk wat ervaring hebben met bruiloften en alle wensen die hierbij komen kijken, denken we graag met jullie mee!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn bruiloft op de boerderij organiseren?

Bij Boerderij De Boerinn is het welzeker mogelijk om uw bruiloft te organiseren, van trouwceremonie en -receptie, tot het uiteindelijke trouwfeest. Onze boerderij biedt voldoende plek voor al uw gasten. Jullie (waarschijnlijk) mooiste dag is natuurlijk geheel persoonlijk, maar wij zijn ervan overtuigd dat onze boerderij te bieden heeft waar jullie opzoek naar zijn!

Kunnen we blijven overnachten?

Ja, het is mogelijk om in een eigen tent, caravan of camper te kamperen op ons terrein. We zijn een gezinscamping en hebben rekening te houden met onze buren. Zie voor meer informatie de campingsectie op deze website.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business