Vrouw op de touwslinger

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Actief vrijgezellenfeest

Home » Actief vrijgezellenfeest
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Mag jij voor je vriend of vriendin een vrijgezellenfeest organiseren? Bij Boerderij De Boerinn zijn er verschillende activiteiten die ontzettend goed passen bij deze leuke en gezellige dag, elk met een eigen intensiteit. Het ruime aanbod aan activiteiten biedt voor ieder wat wils. De gehele dag is bovendien volledig zelf samen te stellen. Zo bepalen jullie zelf welke indoor en/of outdoor activiteiten worden ondernomen, wat jullie eventueel gaan eten en zelfs of jullie blijven overnachten. Op deze pagina vindt je alle benodigde informatie, maar uiteraard kan je ook direct contact met ons opnemen voor een antwoord op al je vragen.

Vrijgezellenfeest activiteiten

Onze boerderij kent, zoals eerder aangegeven, verschillende activiteiten welke uitermate geschikt zijn voor een vrijgezellenfeest. Zo kunnen jullie de polderchallenge aangaan, waarbij je vrijwel verzekerd bent dat de (nu nog) vrijgezel eindigt met een nat pak. Mocht dit niet zo handig zijn voor de rest van jullie dag, dan kunnen jullie ook gaan voor bijvoorbeeld boogschieten. Wat toch lastiger is dan je zou denken. Of lukt het jullie om samen te werken bij het schapendrijven en zo de schapen veilig binnen te krijgen?

Minder intensieve activiteiten

Er kan ook worden gekozen voor puzzelactiviteiten zoals onze escaperoom. Bij Escaperoom de Melkput wordt het verhaal van Boer Hoogendoorn gevolgd, die een opvolger zoekt voor zijn zoons die naar de stad zijn vertrokken. Mocht je met een groep van 6 tot 10 mensen komen, dan kunnen jullie zelfs tegen elkaar spelen in de twee identieke escaperooms. Weten jullie binnen 60 minuten te ontsnappen uit de melkput?

In plaats van ontsnappen, hebben we echter ook een activiteit waarbij juist ingebroken moet worden. De Break-In-Box bevat het geheime recept van onze fameuze kaas, welke wij bij Boerderij De Boerinn jaren geleden produceerden. Alleen door goed samen te werken en met de juiste puzzelskills kunnen jullie dit raadsel oplossen.

Arrangementen voor actief vrijgezellenfeest

Al onze activiteiten voor een actief vrijgezellenfeest kunnen worden gecombineerd met een arrangement, ook zijn verschillende activiteiten los te combineren. Bekijk alle arrangementen om een keuze te maken uit bijvoorbeeld een bijpassende barbecue, borrelhapjes, drankjes of overnachtingen. Eén ding is zeker; bij Boerderij de Boerinn zullen jullie je niet vervelen!

Alle ideeën zijn welkom

Hieronder is de gehele dag zelf samen te stellen, maar we staan altijd open voor goede ideeën. Wij helpen je graag verder met het samenstellen en organiseren van deze speciale dag! Neem dan ook gerust contact met ons op door te bellen naar 0348-401200.

Vrijgezellenfeest aanvragen

Veelgestelde vragen

Gaan de buitenactiviteiten door bij slecht weer?

De activiteiten gaan altijd door, tenzij het niet verantwoord is vanwege bijvoorbeeld onweer. Op de dag zelf wordt er dan een alternatief programma met jullie besproken.

Tot wanneer kan ik het aantal personen aanpassen?

Het is mogelijk tot 1 week voor de bezoekdatum het aantal personen en dieetwensen door te geven.

Zijn er nog andere mensen op onze bezoekdag?

We zijn een grote en gezellige boerderij waar iedereen welkom is. Er zijn vaak ook andere gasten aanwezig. Als u een eigen ruimte wilt, dan kunt u bij ons een zaal huren.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business