Thuiswerken op de boerderij | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Zomeractiviteiten Winkelwagen

Kom ook eens thuiswerken bij De Boerinn

Vroegboekkorting: Reserveer jullie campingplek voor 2024 nu met 15% korting!
Auteur: Hugo Oudejans

Gillende kinderen, oorverdovend klusgeluid bij de buren of die lieve viervoeter die met een natte snuit elke tien minuten om jouw aandacht vraagt… Dit zijn slechts een paar voorbeelden van dingen die ontzettend af kunnen leiden tijdens het thuiswerken. Tegenwoordig werken veel Nederlanders namelijk vanuit huis, iets wat voorheen nog de uitzondering op de regel was. En dat zorgt voor uitdagingen! Steeds weer dezelfde omgeving, het gemis van collega’s en het gebrek aan ontspanning zorgen vaak voor verminderde concentratie en inspiratie. Ben je dus toe aan een fijne werkplek waar je weer vol energie aan de slag kunt gaan? Kom dan thuiswerken bij De Boerinn!

Een ogenblik geduld...
Beschikbaarheid checken
Offerte aanvragen

Gefocust thuiswerken doe je bij De Boerinn

Of je nu op zoek bent naar een andere omgeving of juist graag werk en ontspanning wilt combineren, gefocust thuiswerken doe je bij De Boerinn! Op onze prachtige locatie met natuurrijke omgeving is het namelijk ontzettend eenvoudig om hernieuwde inspiratie, energie en focus te krijgen. Onze werkplekken kenmerken zich bovendien door een gemoedelijke en huiselijke sfeer, waar je onder het genot van onbeperkte koffie en thee zonder afleidingen aan de slag kunt. En weet je wat het leukste is? Tijdens een dag thuiswerken bij De Boerinn kun jij genieten van de natuur of je laten inspireren door een van onze leuke activiteiten. Zo wordt thuiswerken echt een feestje!

Vitaliserende, verscherpende en inspirerende activiteiten

Ben je op zoek naar een manier om je beter te focussen of wil je gewoonweg wat plezier beleven samen met collega’s? Combineer dan het thuiswerken bij De Boerinn met een van onze vitaliserende, verscherpende en inspirerende activiteiten! Wordt bijvoorbeeld zen met onze stoelyoga of knuffel met onze lieve geitjes tijdens geitenyoga. Wil je liever meedoen aan een spannende activiteit? Dan is boogschieten wellicht iets voor jou! Of haal je creatieve kant naar boven tijdens het hout graveren. Tot slot kun je natuurlijk ook gewoonweg genieten van onze prachtige, natuurrijke omgeving. Kortom, door thuiswerken te combineren met een van onze activiteiten krijg je niet alleen hernieuwde motivatie en inspiratie, maar wordt het ook nog eens een dag om nooit te vergeten.

Kom thuiswerken bij Boerderij De Boerinn

Ben jij je thuiswerkplek helemaal zat en wil je graag nieuwe inspiratie, energie en focus verkrijgen op een natuurrijke locatie? Kom dan thuiswerken bij Boerderij De Boerinn! Voor slechts €17,50 kun je al een dagdeel bij ons komen thuiswerken, waarbij jij je werkzaamheden combineert met een van onze leukste activiteiten. Kom je snel langs? Wij kunnen niet wachten om je te verwelkomen!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business